Wilkołak

Łoł, jak nerwowo...
Wilkołak to wilkołak. Każdy może zginąć, na początku, na końcu, w trakcie, słusznie i niesłusznie, z pompą, lub bez niej... Nikt nie lubi ginąć, ale taka kolej gry
Odpowiedz
Coś pomóc, Ervino? 1godzina spóźnienia ...

[Dodano po 32 sekundach]

Z konkretami oczywiście.
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.

Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Odpowiedz
Daleju. Oficjalnie w tej chwili umrzywam, więc, miej litość i trochę cierpliwości. Pisze się. Choć powinnam zwinąć się do łóżka. Co nie zmienia faktu, że ten dzień podsumowuję tak:
Odpowiedz
Dalej, idź spać. Podsumowanie i tak nic nie zmieni. Nie po to zmienialiśmy godziny, żebyś mógl o 23:30 już pisać w nowym dniu, tylko po to, żebyśmy się wszyscy wyspali.
Odpowiedz
Vit, jaka ty się ostatnio oschła i stanowcza zrobiłaś

Zły? Być może
Dobry? A czemu?
Nie tak wiele znów pychy we mnie
Dajcie żyć po swojemu, grzesznemu, a i świętym żyć będzie przyjemniej!

Odpowiedz
Wróciłam po imprezie rodzinnej z czterema starszymi kuzynami. To chyba bardzo odpowiedni argument. Dodatkowo nie mam na kim się wyżywać, bo nie ma zajęć, a na kimś muszę.

A tak serio to rozumiem, co czuje Noire, bo przecież każdy może się gorzej poczuć. I wtedy taki każdy liczy, że inni będą wyrozumiali. Zwłaszcza w sytuacji, gdzie nikomu się nie spieszy na podsumowanie, bo umówmy się, że pierwszy dzień to nie jest szczytowa rozgrywka rundy.
Odpowiedz
Schodząc nieco z drażliwego tematu - tak sobie obserwuję i coraz bardziej żałuję, że nie wziąłem udziału. Sceneria, jaką wymyśliła Evrina jest nader... interesująca

Zły? Być może
Dobry? A czemu?

Odpowiedz
A namawiałam Cię! Miałbyś zapewne fajną postać. Pewnie Charona.
Odpowiedz
Namawiałaś, owszem. Ale podtrzymuję moje argumenty

Zły? Być może
Dobry? A czemu?

Odpowiedz
Charonie, za karę idziemy do Nory. Albo Cornera. Albo gdzie indziej No i masz nauczkę, że trzeba się zgłaszać do gry

W każdym razie, smacznego. Starałam się jak mogłam z tą podsumką, no ale... :c
Vit, Niiin, miłego życia pozagrobowego
Odpowiedz
Możemy przebujać, spoczi

Zły? Być może
Dobry? A czemu?

Odpowiedz
. . . Nie gram w następnej rundzie!

[Dodano po 8 minutach]

Edit: Ej Rhiannon była boginią nekromancji nooooo!
Odpowiedz
Panowie Magggus i Obserwator. Czy to pogrubione i na biało to lincz? Bo lincz ma być pogrubiony i na czerwono.
Odpowiedz
To tylko podejrzenia i jeszcze nie do końca pewny lincz. Doskonale pamiętam o kolorku

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
Słodziutki ten tygrysek !
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.

Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Odpowiedz
Gdzieś mam jeszcze jednego zwierza do pary

Hej, hej. Za 2,5h koniec dnia a ja tu nie nadążam z odświeżaniem stron normalnie :c Pobudka, moi drodzy, pobudka!

Nawiasem mówiąc, rozbraja mnie El w wykonaniu Magggusa...
Odpowiedz
Ślag, w gościach jestem, nie mogę się sensownie rozpisać... >.>
Była sobie raz Królewna,
pokochała Grajka,
a Król skrócił go o głowę...

- śpiewał Wojciech, zakopując w ogródku ciało byłego już chłopaka swojej córki.

M. Kota
D. Koty
C. Kotej
B. Kotę
N. Kotą
Msc. Kotej
W. Koto

Odpowiedz
Wybaczcie mi posta po końcu dnia.. słowo daję, że zegar tego komputera pokazuje jakieś dwie minuty wcześniej niż na forum. Nie zauważyłem tego wcześniej, rzadko z niego korzystam.. mogę usunąć posta, nie jest bardzo ważny. Pantero?

„Była to naprawdę całkiem sympatyczna dziewczyna, nawet jeśli jej łono zostało najwyraźniej zaplanowane dla osoby o dwie stopy wyższej. Ale nie była Nią*.

*Profesor nadzwyczajny gramatyki i jej stosowania poprawiłby pewnie to zdanie na «okazało się, że ona to nie ona», na co profesor logiki zakrztusiłby się drinkiem.” - Terry Pratchett, Niewidoczni akademicy

Odpowiedz
← Wilkołak

Wilkołak - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...