Wilkołak to wilkołak. Każdy może zginąć, na początku, na końcu, w trakcie, słusznie i niesłusznie, z pompą, lub bez niej... Nikt nie lubi ginąć, ale taka kolej gry
Wilkołak
Coś pomóc, Ervino? 1godzina spóźnienia ...
[Dodano po 32 sekundach]
Z konkretami oczywiście.
[Dodano po 32 sekundach]
Z konkretami oczywiście.
Daleju. Oficjalnie w tej chwili umrzywam, więc, miej litość i trochę cierpliwości. Pisze się. Choć powinnam zwinąć się do łóżka. Co nie zmienia faktu, że ten dzień podsumowuję tak:
Wróciłam po imprezie rodzinnej z czterema starszymi kuzynami. To chyba bardzo odpowiedni argument. Dodatkowo nie mam na kim się wyżywać, bo nie ma zajęć, a na kimś muszę.
A tak serio to rozumiem, co czuje Noire, bo przecież każdy może się gorzej poczuć. I wtedy taki każdy liczy, że inni będą wyrozumiali. Zwłaszcza w sytuacji, gdzie nikomu się nie spieszy na podsumowanie, bo umówmy się, że pierwszy dzień to nie jest szczytowa rozgrywka rundy.
A tak serio to rozumiem, co czuje Noire, bo przecież każdy może się gorzej poczuć. I wtedy taki każdy liczy, że inni będą wyrozumiali. Zwłaszcza w sytuacji, gdzie nikomu się nie spieszy na podsumowanie, bo umówmy się, że pierwszy dzień to nie jest szczytowa rozgrywka rundy.
Charonie, za karę idziemy do Nory. Albo Cornera. Albo gdzie indziej No i masz nauczkę, że trzeba się zgłaszać do gry
W każdym razie, smacznego. Starałam się jak mogłam z tą podsumką, no ale... :c
Vit, Niiin, miłego życia pozagrobowego
W każdym razie, smacznego. Starałam się jak mogłam z tą podsumką, no ale... :c
Vit, Niiin, miłego życia pozagrobowego
To tylko podejrzenia i jeszcze nie do końca pewny lincz. Doskonale pamiętam o kolorku
Gdzieś mam jeszcze jednego zwierza do pary
Hej, hej. Za 2,5h koniec dnia a ja tu nie nadążam z odświeżaniem stron normalnie :c Pobudka, moi drodzy, pobudka!
Nawiasem mówiąc, rozbraja mnie El w wykonaniu Magggusa...
Hej, hej. Za 2,5h koniec dnia a ja tu nie nadążam z odświeżaniem stron normalnie :c Pobudka, moi drodzy, pobudka!
Nawiasem mówiąc, rozbraja mnie El w wykonaniu Magggusa...