Odznaczenie dla Evriny dodane Tar, jak Ci się podoba przyszły pracodawca z podsumowania?
[Dodano po 19 minutach]
Przy okazji - czy ktoś przeżył 3 rundy OD POCZĄTKU DO KOŃCA? (W sensie - wygrał 3 razy?) Bo chciałem przyznać sobie za to specjalne odznaczenie ( Tak, mamy takie), ale odkryłem, że grałem (i wygrałem) tylko w dwóch pierwszych. Czy ktoś mnie przebił i należy mu się "Tańczący z Wilkołakami"?
Świetny pomysł. Ale znalazłam błąd! To znaczy, nie-błąd! Oko powiedziało "rolę" zamiast "lolę"! Ale umiejscowienie rozgrywki i postacie niesamowicie pomysłowe!
No widzisz, Evrina, powinienem był się założyć o piwo, to miałbym z tego coś więcej, niż satysfakcję "a nie mówiłem?!"
Niemniej i tak oznajmię, że wilkołaki okazały się tchórzami, nudziarzami i nie-fair-playerami w stopniu identycznym, w jakim doktor okazał się mistrzem niedomyślności
No powinieneś był Tak samo jak ja powinnam otworzyć salon wróżbiarski, bo nie dość, że z perspektywy ranka stwierdziłam to samo, co Ty, to jeszcze... Nie, nie będę mówić, a już na pewno nie publicznie
Chyba trzeba będzie wprowadzić zasadę, która nie pozwoli wilkołakom jeść poprzednich prowadzących na samym wstępie :3