Podziel się szczęściem
Na polskich uczelniach ma się takie same zarzuty wobec szkoły. Szczególnie na antropologii, gdzie "nigdy za wiele pisania". Bleh. W takich chwilach kocham jeszcze bardziej GE, które mobilizowało mnie do szlifowania pisania. Niby banał, ale jak czytam referaty ludzi, którzy nie pisali wcześniej nic długiego - masakra przeogromna.
Ano, widać wyraźnie kiedy ludzie piszą długie teksty bez żadnego planu. Ja się nie mogę doczekać końca maja - skończy się semestr i wreszcie będę mógł coś napisać w spokoju dla GE, bogatszy o nowe umiejętności
[Dodano po 21 dniach]
Bilans ostatnich 4 dni:
- Kolejny esej oceniony na A
- Poprowadzenie 20 minutowego programu radiowego po angielsku, w warunkach niemal identycznych do programu na żywo.
- Pomyślnie ukończenie teledysku, w którym musiałem zrobić użytek ze swoich ograniczonych umiejętności aktorski.
hm powiem szczerze - jestem wykończony, a przede mną jeszcze miesiąc podobnych wrażeń... potem koniec i wreszcie czas na realizacje pewnego projektu dla GE
[Dodano po 21 dniach]
Bilans ostatnich 4 dni:
- Kolejny esej oceniony na A
- Poprowadzenie 20 minutowego programu radiowego po angielsku, w warunkach niemal identycznych do programu na żywo.
- Pomyślnie ukończenie teledysku, w którym musiałem zrobić użytek ze swoich ograniczonych umiejętności aktorski.
hm powiem szczerze - jestem wykończony, a przede mną jeszcze miesiąc podobnych wrażeń... potem koniec i wreszcie czas na realizacje pewnego projektu dla GE
Użytkownik Ati dnia poniedziałek, 27 lipca 2015, 18:03 napisał
Gratsy, ale aż boję się pytać o czym, bo Ty jakieś finanse studiujesz
Ależ nie ma się czego bać - zaraz wszystko pięknie wytłumaczę. Finanse to na szczęście nie fizyka, więc czuję się w tym, jak ryba w wodzie. No więc pisałem na jakże zajmujący temat, zwłaszcza we współczensym świecie finansów w trakcie bądź też po recesji spowodowanej kryzysem finansowym, tyczący się wyceny banku w procesie fuzji bądź przejęcia na przykładzie połączenia ongiś naszego rodzimego Banku Zachodniego WBK SA (zanim ukradli nam go ci Wroclovianie) i Kredyt Banku SA.