Wiktul
E tam, masochista. Trzeba umieć i rozumieć
odnośnie pytania eimyra - osobiście "nie wzdycham w stronę mistycznego złączenia z Bogiem" i nie twierdzę, że wszystko ewoluuje od i do Chrystusa. Niemniej bardzo lubię połączenie koncepcji kosmologicznych wywodzących się z różnych religii z ewolucjonizmem i obiektywną nauką.
odnośnie pytania eimyra - osobiście "nie wzdycham w stronę mistycznego złączenia z Bogiem" i nie twierdzę, że wszystko ewoluuje od i do Chrystusa. Niemniej bardzo lubię połączenie koncepcji kosmologicznych wywodzących się z różnych religii z ewolucjonizmem i obiektywną nauką.
Czy taka wiedza jest Ci potrzebna?
A ja trochę zboczę z tematu dotyczącego religii i zapytam się, a właściwie to pytam się, ile razy przeszedłeś NWN? Dziwnym zbiegiem okoliczności nie wydaje mi się, że przeszedłeś go 20 razy I skąd miałeś aż tyle cierpliwości bądź innych cech, że dałeś rady tyle grać? Ja to po trzecim razie już wysiadam Zbyt nudno się wg mnie robi
A ja trochę zboczę z tematu dotyczącego religii i zapytam się, a właściwie to pytam się, ile razy przeszedłeś NWN? Dziwnym zbiegiem okoliczności nie wydaje mi się, że przeszedłeś go 20 razy I skąd miałeś aż tyle cierpliwości bądź innych cech, że dałeś rady tyle grać? Ja to po trzecim razie już wysiadam Zbyt nudno się wg mnie robi
Nie wiem, czy dokładnie 20 razy. Możliwe, że więcej. Swego czasu jedynym komputerem w domu był komp brata, a on miał tylko Linuxa, a na tego Linuxa miał tylko NwN, w które młóciłem tak straszliwie, że przed walką z Moragą miałem np. 24 poziom magiem :O
Ożenić się - jeśli nadarzy się okazja, czemu nie?
Ożenić się - jeśli nadarzy się okazja, czemu nie?
Bzdura. Po pierwsze, w NwN nie ma maga Po drugie - Czarownik. Po trzecie - ze względów, które wymieniłem już w polemice z Tobą w temacie "Ulubiona klasa/rasa RPG" z dołączoną ankietą, czy jak to się tam zwało. Lubię w grach profesje magiczne, bo dzięki inteligencji mogą rozegrać dla mnie 100 albo 120 procent dostępnej fabuły, trzeba bardzo szybko myśleć jakie kombinacje i kolejność zaklęć użyć i są niewątpliwie ciekawsze od siekających non-stop tankerów łoriorów, których nic nie zabije, gry nimi żadnej, nuda taka, że już lepsze obrady sejmu.
Miałeś rozwinąć myśl, a nie przeciwstawiać się jej.
(BTW, w NWN nie widzę specjalnej trudności w powtarzaniu kombinacji Time Stop + 3x maxed Greater Izaak)
Czy hodujesz jakieś rośliny?
Czy uważasz, że łapanie pinezek gałkami ocznymi w towarzystwie jest niewłaściwe?
Czy oglądasz jakieś seriale i dlaczego?
(BTW, w NWN nie widzę specjalnej trudności w powtarzaniu kombinacji Time Stop + 3x maxed Greater Izaak)
Czy uważasz, że łapanie pinezek gałkami ocznymi w towarzystwie jest niewłaściwe?
granie magiem jako przejaw noobiarstwa i komputerowej łatwizny... jest najlepszą drogą do osiągnięcia poziomu epickości, dzięki któremu Elminster będzie ssał nam pałę, Merlin kule, a Daniel Radcliffe... Sami Wiecie Co.
BTW - nie widzisz, bo najwyraźniej raczyłeś się tylko momentem w HoU, w którym takie bajery jak Time Stop, Brama, Epicka Obrona itp były dostępne. Kombinowanie co tu na siebie rzucić i w jakiej konfiguracji, żeby wystarczyło czarów na Klautha albo Moragę było całkiem ciekawe.
Hodują się same, czasem je podlewam. Kwiatki postawione na oknach i regałach, a także choinka z zeszłorocznych świąt na balkonie, przyda się i w tym roku.
Bynajmniej
Generalnie - już nie. Ten etap skończył się z przedostatnią serią "Z Archiwum X" i pierwszymi "Gwiezdnymi Wrotami". Czasem jeszcze obejrzę Housa, ale to jak się trafi, nie czekam na to i nie orientuję się.
BTW - nie widzisz, bo najwyraźniej raczyłeś się tylko momentem w HoU, w którym takie bajery jak Time Stop, Brama, Epicka Obrona itp były dostępne. Kombinowanie co tu na siebie rzucić i w jakiej konfiguracji, żeby wystarczyło czarów na Klautha albo Moragę było całkiem ciekawe.
Cytat
Hodują się same, czasem je podlewam. Kwiatki postawione na oknach i regałach, a także choinka z zeszłorocznych świąt na balkonie, przyda się i w tym roku.
Cytat
Bynajmniej
Cytat
Generalnie - już nie. Ten etap skończył się z przedostatnią serią "Z Archiwum X" i pierwszymi "Gwiezdnymi Wrotami". Czasem jeszcze obejrzę Housa, ale to jak się trafi, nie czekam na to i nie orientuję się.
Ulubione danie... Mogę jeść na okrągło i w każdej ilości jajecznicę (na przyrządzenie której mam własny osobisty sposób, będący przebojem wszystkich poranków po imprezach i nie tylko), ryba po grecku w wykonaniu mojej matki - coś bez czego nie ma świąt, genialna sprawa. Rzeczy, które lubię jest oczywiście całe mnóstwo, więc nie ma co wymieniać wszystkich. A gotować, zawsze człowiek coś tam kombinuje. W miarę często robię żurek, bo wychodzi mi bardzo dobry i zawsze się wszystkim podoba
Jak określiłbyś swój stosunek do Lolth? Przy odpowiedzi mniej na uwadze fakt, iż w nawiasie przy twoim "Skąd" widnieje dość bliskie mi miasto.