Zlot Strefy
ja jestem z sandomierza i moge jechac wszedzie ale musze miec pojazd bo nie lubie sie autobusem tłuc
Ja jestem z Wawy Pasuje mi więc stolica albo coś blisko niej Aczkolwiek..nienawidze tego śmierdzacego mista..zasyfionych ulic itd. <_< Więc wolałabym Kraków lub Mazury^^
a ja mam pomsl ko miszka blisko krakowa pojedzie do krakowa a kolo warszaw pojedzie do warszaw Fingerh znam a dziurewoja jechalemprzez nia z 2 raz jakies 250 kilosa od kraka a poznan o vchba odpada krde klawiaura mi sie chrzani sorki jak kos mniezrozumial sor o nie moja wina
Wątpie żeby doszło do spotkania , za dużo odległości , każdy praktycznie mieszka gdzie indziej.
Hhehe ale już to widze jak się spotykamy , ja będę stał na dworcu pod kioskiem i miał na szyji wywieszkę Bractwo Miecza i Magii i tak będę machał nią do przechodniów aż kogoś z was spotkam heheeh
Hhehe ale już to widze jak się spotykamy , ja będę stał na dworcu pod kioskiem i miał na szyji wywieszkę Bractwo Miecza i Magii i tak będę machał nią do przechodniów aż kogoś z was spotkam heheeh
no i tu jest problem każdemu pasuje gdzie indziej
tak lordzie patos ja tez juz to widze stoi G@mec macha rękami i kżyczy legion legion nieumarłych do mnie <>
wiecie o dziwo potrafie to sobie wyobrazić
tak lordzie patos ja tez juz to widze stoi G@mec macha rękami i kżyczy legion legion nieumarłych do mnie <
wiecie o dziwo potrafie to sobie wyobrazić
Gość_Gamec*
Heh, przestraszylbys sie jakbys mnie zobaczyl: Morda na bialo brwi wygolone dlugie czarne wlosy, pieszcochy, obroze gdzie sie da, skorzane portki glany z cwiekami po kolana, odwrocony krzyz zwisajacy z szyi, plecak kostka z brakiem miejsc na naszywki, jedno oko biale drugie czarne. Idzie sie przestraszyc . Ja to widze inaczej, stoi Andre lekko podmulony i wola lu hep dzie heep ze hep str hep efy hep !! do hep mnie heeeeep Bez obrazy oczywiscie
Ludzie, wy to uważacie za obciach?!
Ja przez dwa tygodnie 3 razy dziennie musiałem krzyczeć EQUITAS ZBIÓRKA!!! Na dziedzińcu przy ludziach.... I to w czarnej szacie... Więc nie mówcie że to byście zrobili to obciach.
-------------
A ja z tabliczką "Szczep Czerwonych Tarcz na dworcu... LOL! I o dziwo mógłbym tak zrobić.
-------------
Spodziewajcie się małego człowieczka 185cm w brylkach w wieku latr 14 i pół, z krótkimi włosami, ze słuchawkami w uszach, a plecakiem PKO (pozostałość po konkursie )
Ja przez dwa tygodnie 3 razy dziennie musiałem krzyczeć EQUITAS ZBIÓRKA!!! Na dziedzińcu przy ludziach.... I to w czarnej szacie... Więc nie mówcie że to byście zrobili to obciach.
-------------
A ja z tabliczką "Szczep Czerwonych Tarcz na dworcu... LOL! I o dziwo mógłbym tak zrobić.
-------------
Spodziewajcie się małego człowieczka 185cm w brylkach w wieku latr 14 i pół, z krótkimi włosami, ze słuchawkami w uszach, a plecakiem PKO (pozostałość po konkursie )
Gamec ja bym raczej się nieprzestraszyła tylko gwizdnela i kazała ci bagaże nosic mnie i San Muehhehe.. No ale już widzę siebie z San krzyczące"Gdzie te bęcwały ze strefy sie pochowaly?!"