Nekromanta , Barbarzyńca , Paladyn , Czarodziejka , Druid.
Nie lubię amazonki a zabójczynią nie grałem.
Nakromanta i druid są nieźli , ten drugi to takie mini połączenie maga i wojownika.
Jak dla mnie, to najlepszy zawsze był barbarzyńca, bo dostaje dużo do broni i nie bawi się w czary. No i może druid, bo to dobre połączenie barbarzyńcy i maga.
Nekromanta wymiata a zwłaszcza jeżeli mamy u boku paladyna nikt na necie ci nie podskoczy walniesz zginiesz ucieczka jest ratunkiem ale ucieczka przed duchem kości po 3 takie pociski zabijąkażdego przeciwnika
Ja także uwielbiam nekusia. Jednak nie pakuje nic w szkielety(tylko tyle co potrzebne do ożywienia) ale w Ognistego Golema. Potem Włucznia z kości(jest genialna) i Duszek. A z klątw to Żelazna Dziewica. Mam 75 poziom i jedyni których się boje to Strażnicy(Niewrażliwość na Magię :-( )
Ja także uwielbiam nekusia. Jednak nie pakuje nic w szkielety(tylko tyle co potrzebne do ożywienia) ale w Ognistego Golema. Potem Włucznia z kości(jest genialna) i Duszek. A z klątw to Żelazna Dziewica. Mam 75 poziom i jedyni których się boje to Strażnicy(Niewrażliwość na Magię :-( )
[post="5641"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Trochę stary temat, ale napiszę
-Palladyn-Jego aury
-Barbarian-Hehe, lubie go
-Nekromanta-przypomina mi Xardasa
Kocham brutalną siłę mroczną magię i dziwne zdolności a więc to idzie tak:
1 Barbarzyńca
2 Zabójczyni
3 Paladyn(no wiem dobry i wogóle ale ma super zdolności)
4 Nekromanta
5 Druid
6 Amazonka
I wreszcie znienawidzona przezemnie Czarodziejka na 7 pozycji