Jubileusz – Dzień Dwudziesty! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Starość, nie radość – zwykł mawiać Tokar na widok tłumu młodych redaktorów, prezentujących swe teksty na łamach GameExe. Chociaż jest z natury leniem, jak każdy tutaj, postanowił odpowiedzieć na zaczepki i kpiące spojrzenia rekrutów. Zresztą, od samego początku Jubileuszu, wraz z Wiktulem i Medivhem kręcili nosami i marudzili coś o braku poszanowania dla starszyzny. Tokar otworzył przepastną szufladę, z nalepką "Artykuły", pogrzebał w niej i oddał pozostałej dwójce do korekty i szkicowania, Próbowali mnie nawet przekonać, żebym odpuścił sobie pisanie newsa; oni mieli się tym zająć. Kiedy jednak zobaczyłem wstęp, rozpoczynający się od słów "Za naszych czasów młodzież była lepiej wychowana", postanowiłem wziąć sprawy w swoje ręce.
Żarty na bok, bo Tokar naprawdę solidnie się napracował. Postanowił chyba pokazać, że wciąż, pomimo tak imponującego stażu na GameExe, potrafi działać z młodzieńczą werwą. Jeżeli nie wiecie, co zrobić z wolną niedzielą, odpowiedź jest bardzo prosta – odpalcie losowe urządzenie, zdolne odtwarzać filmy i przekonajcie się, która z siedmiu recenzji Tokara jest najbliższa waszemu zdaniu.
- Dredd 3D
- Oz Wielki i Potężny
- Mad Max
- Mad Max 2 – Wojownik Szos
- Mad Max Pod Kopułą Gromu
- Surogaci
- To już jest koniec
Przypominam także o naszych konkursach, których termin zakończenia upływa już za kilka dni. Spieszcie się, czas leci nieubłaganie!