Imię: Szymon (i znów uchyliłem rąbek tajemnicy... )
Wiek: [ocenzurowane] - Nie chcę, żeby wśród tak wyszukanego towarzystwa był jakiś gówniarz, więc ocenę mego wieku pozostawiam Wam, na podstawie mojego charakteru i dojrzałości itd.
Wzrost: 171cm - Nieźle jak na swój wiek (nie porównałem się do... Pewnej Osoby Z Forum , sukces!)
Waga: Hmm... Nie podam liczby, powiem tylko, że troszkę (ociupinkę ) za dużo, ale jest ok... Jak na razie...
Zainteresowania: Komputer, Gry, cRPG, Internet... Kurcze, wszystko kręci się w okół jednej rzeczy , ale tak na siłę można dodać zainteresowanie językami... Dwoma.
Skąd: Ze wsi. I chcę to jak najszybciej zmienić. Jeśli już ze szczegółami, to w woj. Lubelskim, niedaleko Zamościa, który jest nieco daleko od Lublina. No i we wsi mamy szpital psychiatryczny... Mam blisko do lekarza. (joke... a może... XD)
Muzyka: Rock, Hard Rock, Metal, Heavy Metal, Thrash Metal, raz na jakiś czas jeden kawałek Black Metalu... No i tyle. (znów wszystko w okół jednego gatunku...)
O sobie: Mam dobre poczucie humoru, instynkt wychowawczy (XD), instynkt przywódczy, dobrze się uczę, jestem... Poszarpany nerwowo przez wiele wydarzeń, o których kiedyś może wspomnę... Ale dobrze się trzymam , lubię cRPGi, ostatnio mam fascynację FPS'ami, a też w Hack'n'Slasha pogram. Miła osoba, miły charakter, warta poznania (ale nie z wyglądu... nie ma to jak samoocena...), tylko czy ja mówię o sobie? No tak, o sobie, choć miałem wątpliwości...
No a teraz pytania! I to właśnie na nie najbardziej czekałem.