Eternith
Sorry za rzadkie zaglądanie na forum, ale stan zdrowia się pogarsza...
No dobra, teraz pytanie Jugga:
Disturbed
Metallica
Iron Maiden
System of a Down
Green Day
Linkin Park? Pewnie, nawet często słucham.
Rasmus, Breaking Benjamin...? Nie znam. Przesłucham na YouTube, jak proponowałeś.
Itp. itd. ... Hmm... No dużo itpedów i itdedów nie słucham, bo z tych wyżej to tylko Linkin Park, nic więcej podobnego.
EDIT:
Ach, i szczęśliwego 200. postu.
EDIT2:
Aaa... Ten Rasmus. xD
No słuchałem In the Shadows "za młodu". xD
EDIT3:
O Breaking Benjamin nigdy nie słyszałem, ale po posłuchaniu stwierdzam, że jest to takie My Chemical Romance zmieszane z Disturbed i nie wiem, czego jest w tym więcej. Słuchałem "Diary of Jane" i podoba mi się. No i miło, że czasem growlował.
EDIT4:
Teraz ty przesłuchaj Disturbed i powiedz co myślisz.
http://pl.youtube.com/watch?v=6gXhZXtMxu4
No dobra, teraz pytanie Jugga:
Disturbed
Metallica
Iron Maiden
System of a Down
Green Day
Linkin Park? Pewnie, nawet często słucham.
Rasmus, Breaking Benjamin...? Nie znam. Przesłucham na YouTube, jak proponowałeś.
Itp. itd. ... Hmm... No dużo itpedów i itdedów nie słucham, bo z tych wyżej to tylko Linkin Park, nic więcej podobnego.
EDIT:
Ach, i szczęśliwego 200. postu.
EDIT2:
Aaa... Ten Rasmus. xD
No słuchałem In the Shadows "za młodu". xD
EDIT3:
O Breaking Benjamin nigdy nie słyszałem, ale po posłuchaniu stwierdzam, że jest to takie My Chemical Romance zmieszane z Disturbed i nie wiem, czego jest w tym więcej. Słuchałem "Diary of Jane" i podoba mi się. No i miło, że czasem growlował.
EDIT4:
Teraz ty przesłuchaj Disturbed i powiedz co myślisz.
http://pl.youtube.com/watch?v=6gXhZXtMxu4
Znam Disturbed z tej piosenki, której tytułu nie znam ale jest do niej taki teledysk rysunkowy w której walisz takiego grubasa z pięści:P:P:P:P:P
Teraz jak se tego słucham, co mi dałeś to uświadomiłem sobie, że jeszcze jakaś ich piosenka leciała w NFS underground 2:D
Rasmus i BB wymiatają Linkin park też A co do innych itp. i itd. to mam na myśli te zespoły:
30 seconds to mars- polecam utwór Kill
Fall out boy- po wpisaniu w youtube ich trzy fajne utwory będą w pierwszej czwórce filmików:P
No i co do Green Day i System of a down już lubisz więc o tym nie trzeba mówić
Polecam jeszcze pojedyncze utworki, sama klasyka:P
Bon Jovi- It's my life
Trapt- Headstrong
Evanescence feat. Paul Mc Coy- Bring me to life
No dobra, koniec spamu, po prostu odpowiedz co z tych lubisz:P
Teraz jak se tego słucham, co mi dałeś to uświadomiłem sobie, że jeszcze jakaś ich piosenka leciała w NFS underground 2:D
Rasmus i BB wymiatają Linkin park też A co do innych itp. i itd. to mam na myśli te zespoły:
30 seconds to mars- polecam utwór Kill
Fall out boy- po wpisaniu w youtube ich trzy fajne utwory będą w pierwszej czwórce filmików:P
No i co do Green Day i System of a down już lubisz więc o tym nie trzeba mówić
Polecam jeszcze pojedyncze utworki, sama klasyka:P
Bon Jovi- It's my life
Trapt- Headstrong
No dobra, koniec spamu, po prostu odpowiedz co z tych lubisz:P
30stM - Nienawidzę... Przesadziłem... Nie lubię tego zespołu, bardzo. Nie wiem dlaczego. Koleżanka poleciła mi kilka ich piosenek, a wieczorem miałem konwulsje, naprawdę mi się nie podobało... Takie dziwne brzmienie i inne podobne, nie pasujące mi rzeczy.
Fall Out Boys - Słuchałem ich. Podobają mi się. Grają fajną muzykę. Bardzo podobało mi się "Dance Dance", słuchałem tego tak długo, aż mi sie przejadło... No i już nie słucham.
Odnośnie tych tytułów, które podałeś:
Bon Jovi - It's my life
Wydaje mi się, że to już słyszałem, więc nawet nie szukałem na JuTiubie... Piosenka mi się podoba średnio... Nie lubię takiej muzyki.
Trapt - Headstrong
Właśnie słucham. Śpiew nie podszedł mi do gustu... Fajny był tylko refren. Ale muzyka bardzo fajna.
Evanescence feat. Paul McCoy- Bring me to life
Też właśnie słucham.
Zaraz... To jest to! Pamiętam! Pamiętam!
Jak byłem... młody (xD, uwielbiam to mówić), słyszałem to i bardzo mi się podobało. Nie znałem nawet tytułu, a co dopiero wykonawcy, więc nie wiedziałem co to za utwór. Teraz zawsze jak to słyszę to czuję takie łaskotanie w sercu... Musiało mi się podobać, jak byłem mały.
Najlepszy jest początek. Najbardziej mi się podoba.
EDIT:
A teraz pokażę Wam moje trzy ulubione Chipmunkowe piosenki. xD
Disturbed - Stricken
Disturbed - Prayer
Oczywiście najlepsze są dwie ostatnie.
Fall Out Boys - Słuchałem ich. Podobają mi się. Grają fajną muzykę. Bardzo podobało mi się "Dance Dance", słuchałem tego tak długo, aż mi sie przejadło... No i już nie słucham.
Odnośnie tych tytułów, które podałeś:
Bon Jovi - It's my life
Wydaje mi się, że to już słyszałem, więc nawet nie szukałem na JuTiubie... Piosenka mi się podoba średnio... Nie lubię takiej muzyki.
Trapt - Headstrong
Właśnie słucham. Śpiew nie podszedł mi do gustu... Fajny był tylko refren. Ale muzyka bardzo fajna.
Evanescence feat. Paul McCoy- Bring me to life
Też właśnie słucham.
Zaraz... To jest to! Pamiętam! Pamiętam!
Jak byłem... młody (xD, uwielbiam to mówić), słyszałem to i bardzo mi się podobało. Nie znałem nawet tytułu, a co dopiero wykonawcy, więc nie wiedziałem co to za utwór. Teraz zawsze jak to słyszę to czuję takie łaskotanie w sercu... Musiało mi się podobać, jak byłem mały.
Najlepszy jest początek. Najbardziej mi się podoba.
EDIT:
A teraz pokażę Wam moje trzy ulubione Chipmunkowe piosenki. xD
Disturbed - Stricken
Disturbed - Prayer
Oczywiście najlepsze są dwie ostatnie.