A ja jestem ciekaw jakiej pasty do zębów używasz bo tak nieskutecznej jeszcze nie widziałem
Eternith
Bez żartów? Hmm... Nie da się bez żartów.
Avatar pochodzi z internetu i łatwo go znaleźć. Wystarczy założyć gogle i dojrzeć w nich nazwę zespołu, który jest w trzecim ubku od góry w moim podpisie. Po obejrzeniu kilku stron powinniście znaleźć mojego avka... Eee... Tzn. moje foto.
Avatar pochodzi z internetu i łatwo go znaleźć. Wystarczy założyć gogle i dojrzeć w nich nazwę zespołu, który jest w trzecim ubku od góry w moim podpisie. Po obejrzeniu kilku stron powinniście znaleźć mojego avka... Eee... Tzn. moje foto.
Uff... Trochę mnie nie było... Mam zapalenie węzłów chłonnych i ślinianek, więc pojawiam się okropnie rzadko, a jest szansa że skończę w szpitalu...
Innos, praworęczny, choć kiedy miałem ze 2 latka i prawą rękę w gipsie, to udawało mi się rysować lewą, ale teraz już tylko prawą.
Jugg... To pytanie jest dość skomplikowane i (chyba) ma podwójne dno
, więc powiem, że PiS, bo nie lubię Tuska, a PiS jest śmieszniejszy.
Taki avek jaki pokazałeś mam na innym forum, bo na tym się ładniej uczesałem.
Innos, feel free
, bierz ava i uważaj się za mojego brata bliźniaka.
Nal, dokładnie.
To ten facet z teledysku Disturbed, do piosenki Land of Confusion.
Jugg, on jest znajomy, bo to ja!
A to, że zaglądasz do mojego umysłu wiedziałem od dawna, nawet z Tobą rozmawiałem telepatycznie.
Co o Tobie myślę? Myślę, że jesteś bioinżynierem, opracowałeś program A.T.I.S. (advanced titan internet searcher... też nie wiem, po co jest tytanowa
), wdzierasz się do mojego umysłu i masz kamery i podsłuchy w moim domu.
A serio: Jesteś super gościem, jednym z moich ulubionych userów (oczywiście nikt nie pobije Enethera
), masz fajne poczucie humoru i świetny charakter.
Najpoważniejsza wada? Nie powiem.
Dobra, powiem... Jestem głupi.
Innos, praworęczny, choć kiedy miałem ze 2 latka i prawą rękę w gipsie, to udawało mi się rysować lewą, ale teraz już tylko prawą.
Jugg... To pytanie jest dość skomplikowane i (chyba) ma podwójne dno
Taki avek jaki pokazałeś mam na innym forum, bo na tym się ładniej uczesałem.
Innos, feel free
Nal, dokładnie.
Jugg, on jest znajomy, bo to ja!
Co o Tobie myślę? Myślę, że jesteś bioinżynierem, opracowałeś program A.T.I.S. (advanced titan internet searcher... też nie wiem, po co jest tytanowa
Najpoważniejsza wada? Nie powiem.
Kiedyś pisałem, dużo pisałem.
Na dysku mam całe gigabajty tekstu, większość niedokończona, więc się niczym nie chwalę. Piszę bardzo dużo i czytam też, więc dobry jestem z języka polskiego.
Ostatnio planuję napisanie czegoś na GE, ale raczej nie w bliskiej przyszłości (choroba).
Na dysku mam całe gigabajty tekstu, większość niedokończona, więc się niczym nie chwalę. Piszę bardzo dużo i czytam też, więc dobry jestem z języka polskiego.
Ostatnio planuję napisanie czegoś na GE, ale raczej nie w bliskiej przyszłości (choroba).