Matthias
Byłem dziś, widziałem, oznajmiam - dzisiaj jedli obiad;P
Więc już nie jestem potrzebny ]:>
Więc już nie jestem potrzebny ]:>
Ej, czepiacie się. Powietrze jest dobre jak wszystko inne. A jak chcecie sobie o tym gadać to nie w temacie o mnie.
Wiesz, Bukuś, nawet jak by Ci się nie podobała to bym się jakoś bardzo nie przejął. Ty masz swoje mocne przekonania i się ich trzymasz i fajnie. O takich rzeczach nie ma co dyskutować. Mógłbym tu sobie wstawić laskę z płaszczu z ostatniego niedźwiedzia polarnego i też by było fajnie gdyby mi się to podobało.
Takie tam sranie w banie.
Takie tam sranie w banie.
Jasne, że czasem warto dyskutować, ale sądzę, że w tej sprawie akurat nie ma o czym.
A co do twoich pytań - zdecydowanie to pierwsze.
A co do twoich pytań - zdecydowanie to pierwsze.
A jak tak z innej beczki...
Na czym polega twój fenomen, że pod względem popularności na tym dziale wyprzedziłeś Batona (Szaszłyka )... a nawet... o zgrozo... MNIE?!
Na czym polega twój fenomen, że pod względem popularności na tym dziale wyprzedziłeś Batona (Szaszłyka )... a nawet... o zgrozo... MNIE?!
To ja Ci powiem jaki jest tego fenomen. Większość postów w tym temacie w ogóle nie odnosi się do Matjasa lecz do innego tematu zarzuconego i związanego z tym całym kółkiem wzajemnej adoracji. Temat do spamu musiał powstać i oto jest. Wreszcie ludzie mają szanse pokilkać durnie na forum na każdy temat bez strachu że jakiś moderator admin im pomacha palcem i postraszy punktami karnymi za OT.
Salamar - Sądzisz że większość mężczyzn jaka pisze w tym temacie, pisze tu ze względu na jego 'Piękne oczka' xD ? Tak rzeczywiście tu widać jego piękne oczka. No chyba że lubisz pisać na forum mając jego zdjęcie nad monitorem w oprawce Co gorzej może je mu ukradłaś? xD
Salamar - Sądzisz że większość mężczyzn jaka pisze w tym temacie, pisze tu ze względu na jego 'Piękne oczka' xD ? Tak rzeczywiście tu widać jego piękne oczka. No chyba że lubisz pisać na forum mając jego zdjęcie nad monitorem w oprawce Co gorzej może je mu ukradłaś? xD
Matt, zamknij ten temat... i kilka innych też xD
Już to wasze ględzenie jest nudne, a Mattem to ja wolę się cieszyć na pyrkonach i przy piwie.
Już to wasze ględzenie jest nudne, a Mattem to ja wolę się cieszyć na pyrkonach i przy piwie.