Denerwujecie mnie
Gość_Forgotten*
#102Cytat
PS: A Mystra to nie przypadkiem jedno z imion Szatana? : D
Bluźniercy giną zawsze pierwsi, pamiętaj!
Cytat
Bijcie się, będzie łatwiej, a na pewno szybciej. tongue.gif
Cytat
A masz jakieśpomysły gdzie???
Tylko po co? Z profilu wynika że Kiyuku ma 11 lat, ja niemalże 17, toteż walka byłaby bezcelowa, szczególnie gdyby uwzględnić moje spore gabaryty.
Btw: Kiyuku, a ty się na żartach nie znasz?
Buddyzm trudno nazwac religią... Jest to bardziej taka uniwersalna filozofia, narzucająca naprawdę niewiele. Wszystko się sprowadza do tego, aby się duchowo doskonalic i usiłowac dojśc do stanu Nirvany. Najbardziej mi się wtej filozofii podoba jej pokojowośc... Ale to nie o tym temat, więc koniec ooftopu
Znowu ta sygnatura. Jeszcze ta radziecka czerwień. Courun Yauntyrr wie o GE wystarczająco. Pytanie czego GE nie wie o jogurcie. Wielu, wielu rzeczy... Smacznego *demoniczny śmiech*
I nowe osóbki:
MajareQ-Ta sygnatura...Ona zna moje imie...
Courun-Przez jego opis tego tematu, zostałem zesłany do mojej wychowawczyni bo łaziłem po szkole drąc się: JOGURT RZADZI![Klask klask..klask klask klask klaask] JoGURT ZMIENIA ZYCIE![Klask klask...]
Etheriel-bo nie rozumiem jego sygnaturki....
Enether-bo ma 17 lat i ma spore gabaryty 0.0
I gość specjalny:
Mystra!-bo chce dopiec Enterowi i jest imieniem Shasfana...Znaczy sie Szatana...
MajareQ-Ta sygnatura...Ona zna moje imie...
Courun-Przez jego opis tego tematu, zostałem zesłany do mojej wychowawczyni bo łaziłem po szkole drąc się: JOGURT RZADZI![Klask klask..klask klask klask klaask] JoGURT ZMIENIA ZYCIE![Klask klask...]
Etheriel-bo nie rozumiem jego sygnaturki....
Enether-bo ma 17 lat i ma spore gabaryty 0.0
I gość specjalny:
Mystra!-bo chce dopiec Enterowi i jest imieniem Shasfana...Znaczy sie Szatana...
Nie ma mnie nigdzie x] Mogę tylko się cieszyć. To jest temat, który powinien się nazywać "Chcesz nabić posty? Pisz!". Jak powiem kto i dlaczego mnie denerwuje to będę miała poważne kłopoty... Więc lepiej, przynajmniej chwilowo, się wstrzymam ^_^
Ja Was nie lubię, bo to forum jest takie duże, że nie wiem gdzie pisać, a jak zajrzę do jakiegoś tematu, drugi raz go nie znajduję!
A co do jogurtów, to jem tylko czasami kaszkę cynamonową i czasami jakiś wielki kubeł Danone'a. xD
Oczywiście wszystko żartem (i podejrzewam, że cały temat też, chyba że Cou [nie znam pełnego nicka x]] naprawdę ma takie zszarpane nerwy...) i z forum się zaznajamiam.
Za radą przyjaciela, schowałem nieinteresujące mnie działy i już jest lepiej .
Pozdrawiam.
A co do jogurtów, to jem tylko czasami kaszkę cynamonową i czasami jakiś wielki kubeł Danone'a. xD
Oczywiście wszystko żartem (i podejrzewam, że cały temat też, chyba że Cou [nie znam pełnego nicka x]] naprawdę ma takie zszarpane nerwy...) i z forum się zaznajamiam.
Za radą przyjaciela, schowałem nieinteresujące mnie działy i już jest lepiej .
Pozdrawiam.
No i mamy wartowników. Nie dość, że ich kolor bardziej się rzuca w oczy, to jeszcze nazwa..Denerwuje mnie, bo stoją na warcie i pilnują - innych, czy też sami siebie muszą pilnować i stąd ranga ?
Mój pełny nick to Courun Prath, drugi syn Matki Opiekunki Danifae z Domu Amryyr, Czwartego Domu Maerimydry. Tak trudno zapamiętać ?
Mój pełny nick to Courun Prath, drugi syn Matki Opiekunki Danifae z Domu Amryyr, Czwartego Domu Maerimydry. Tak trudno zapamiętać ?
Nie, bo w Zapomnianych Krainach, a tym bardziej w Podmroku nie znają czegoś takiego jak jogurt, tudzież nazwa niemożliwa
A od czego jest opcja wyświetlania nowych postów? Ja głównie na tym sprawdzam, gdzie i co się dzieje aktualnie. Inaczej nie da rady.
Cytat
Ja Was nie lubię, bo to forum jest takie duże, że nie wiem gdzie pisać, a jak zajrzę do jakiegoś tematu, drugi raz go nie znajduję!
A od czego jest opcja wyświetlania nowych postów? Ja głównie na tym sprawdzam, gdzie i co się dzieje aktualnie. Inaczej nie da rady.