Denerwujecie mnie
A ja was wszyyystkich uwielbiam! ^_^ *tuli* I w ogóle jestem taka radosna, że nawet Pan Ponurego Jogurtu nie zaćmi mnie swą ciemną potęgą.
A mnie wkurza Kiyu[znowu] bo ma tak hest podobny charakter do mnie, że zastanawiam sie czy nie chodzi do społecznej w Bytomiu...
I wkurza mnie Vanita, bo sie lepi.
Użytkownik MiridiusHazentoff dnia nie, 20 kwi 2008 - 21:08 napisał
A mnie wkurza Kiyu[znowu] bo ma tak hest podobny charakter do mnie, że zastanawiam sie czy nie chodzi do społecznej w Bytomiu...
Nie, ja chodzę do podstawówki w Sandomierzu
Do Vanity dodam że... co by tutaj powiedzieć... że twierdzi ze Pan ciemnego jogurtu nie zaćmiewa jej swoją potęgą
A wy jesteście niemili i macie duże stopy! A tak w ogóle to... to... to nie ma w was ani krztyny Czesia!
I dalej was wszystkich tulę ^_^
I dalej was wszystkich tulę ^_^
To mi przypomina taki kawał.
Dlaczego kobiety mają tak krótkie stopy?
Żeby stać bliżej zlewu!
HO ho ho!
Dlaczego kobiety mają tak krótkie stopy?
Żeby stać bliżej zlewu!
HO ho ho!
O nie! Wcale nie wymiękł! Przyjadę go na wakacje do Gdańska czy gdzie tam, choćby nie wiem jak nie chciał.
A ja przy zlewie to gwarantowane kupowanie nowej zastawy, więc nie polecam ^_^ Niektóre zmywarki są przystosowane do bycia obsługiwanymi przeze mnie, ale nie wszystkie.
Kiriuszka! Wkurzasz mnie! Bo wcale nie pomyliłam Nowej Soli z Nowym Sączem! Tylko jakiś głupek pod pks.pl wrzucił PKS Nowy Sącz. A ja myślałam, że to taki na całą Polskę...! ^_^'
A ja przy zlewie to gwarantowane kupowanie nowej zastawy, więc nie polecam ^_^ Niektóre zmywarki są przystosowane do bycia obsługiwanymi przeze mnie, ale nie wszystkie.
Kiriuszka! Wkurzasz mnie! Bo wcale nie pomyliłam Nowej Soli z Nowym Sączem! Tylko jakiś głupek pod pks.pl wrzucił PKS Nowy Sącz. A ja myślałam, że to taki na całą Polskę...! ^_^'
Nie Mat! Nie wkurzaj mnie! xP On jest przemiły i nikogo nie biję... jak go poproszę. Kiriusza, wkurzasz mnie, któregoś razu ktoś ci odda i będę musiała przyjechać do szpitala i siedzieć przy twoim łóżku zamiast robić coś innego!
No dobra... wcale nie byłabym wściekła i wcale nie żałowałabym, że nie robię czegoś innego...
*Tuli wszystkich*
No dobra... wcale nie byłabym wściekła i wcale nie żałowałabym, że nie robię czegoś innego...
*Tuli wszystkich*
Mnie wkurza sygna Vanity - pisze, że mogę ją wkręcić, klikam - i nic. Do tego na avku Matthiasa WYRAŹNIE widać, że nie umył włosów. To straszne.
A mnie wkurza to, że w avku Kirilla widać tylko kawałek żuchwy. Ja jestem fetyszystą żuchw i żądam zamieszczenia całej - najlepiej w formie rentgena;)
[Dodano po 36 sekundach]
A poza tym irytuje mnie to, że nie jesteście tęczowi!;]
[Dodano po 36 sekundach]
A poza tym irytuje mnie to, że nie jesteście tęczowi!;]
Yarpen, odczep się od mojej żuchwy! ^_^ Znaczy od jego żuchwy, która jest moja. Denerwuje mnie Yarp, bo każdy ma żuchwę, a on się uparł właśnie na tą, która w praktyce należy do mnie x] A na Kiriuszę jestem wściekła, bo grozi mi śmiercią, która - swoją drogą - z jego rąk może się okazać całkiem przyjemna...
Kiriłł ma ładną drapiącą żuchwę. Z prawej i lewej strony.
Kiriłł ma ładną drapiącą żuchwę. Z prawej i lewej strony.
Denerwuję się na żuchwę Kirilla, bo ja też mam drapiącą z prawej i lewej strony, a nawet od spodu i od wewnątrz. Nie lubię, jak ktoś TEŻ ma drapiącą żuchwę Denerwuje mnie też to, że nie mogę wysłać Kirillowi maszynki do golenia, by ogolił tę żuchwę i przestał tym samym mnie denerwować
Denerwuje mnie i Vanita, bo traktuje Kirilla jako swoją własność. Precz z babskim materializmem! Niech wracają czasy, gdy kobiety były własnością mężczyzn, a nie odwrotnie! Powróć, o neolicie!;]
Denerwuje mnie i Vanita, bo traktuje Kirilla jako swoją własność. Precz z babskim materializmem! Niech wracają czasy, gdy kobiety były własnością mężczyzn, a nie odwrotnie! Powróć, o neolicie!;]