Zacznę od Ekhteliona. Nie raczył dać zdjęcia nawet - i jak tu się nie denerwować?
Angela. Słyszałem o niej wiele, ale nie widziałem dawno - znów stres.
Taramelion. Ma ładniejszego avka od mojego. Bardzo nieładnie.
Ven - napisał, że jest z okolic Rybnika, ale nie powiedział skąd dokładnie. Stresuje mnie to i tak ciekawi, że spać nie mogę w każdą piątą noc w miesiącu roku przestępnego. Dodatkowo nie wiem, czemu nie mówimy na niego Diego.
Medivh - nic na niego nie mam - i jak tu się nie denerwować? Musi być coś nie tak, musi...
Quartz - zaprosił mnie kiedyś na piwo, choć wie, że nie przepadam. Do tego jeszcze mi pomaga - stres, stres !
Enether - te oczy w jego avku. Boże, wciąż na mnie patrzą ?
aMorek - jak się okazało nie tylko ja grałem w Fable. To straszne - myślałem, że tylko ja jestem fajny...
li-on - wie więcej ode mnie i do tego nie ma avka. Podajcie deprim...
Tril Khaerin - pod avkiem kolor napisu mu się zmieniał. Ile to razy wchodziłem był inny - też bym chciał...
Mógłbym tak w nieskończoność, ale jogurt mi się kończy. Mam jednak drugi - poczęstujesz się ?
To ja się może zupełnie nieproszony, po chamsku wtrącę.
To Ty nas denerwujesz, tym że tak łatwo Cię zdenerwować... I co pan na to powiesz? Zatkało kakao? Wiem, że tak. Sorry za szczerość, ale byznes ys byznes, hakuna matata, Staszek szybki jest.
O Strateks ! Ty mnie denerwujesz, bo się wtrącasz a do tego te ptaszki - byś powiedział chociaż co to za gatunek, a Ty milczysz i sądzisz, że nikt nie widzi zmiany avka.
Matthias - spójrzcie na jego rangę na forum - młodszy kapłan - przecie on stary jak ja !
Normalnie stres przy was !
Pff. Chwostki, a co? Po lewej samiec, po prawej samica. I biada ktoś jeszcze będzie fikać do moich ptaszków... To się zdenerwuję nie mniej, niż ten tam na samej górze.: D (Tak, w istocie jest to groźba)