Ja sie dziś wkurzyłem. Bo wlepiali we mnie gały, a je tego nie lubię. I się wkurzyłem.
Zjadłem ser, więc też coś napisze. Dla zasady.
Enether - Zacznę od niego, bo mam taki kaprys. Jego avatary się patrzą, co doprowadza mnie do szału. A gdy pomyśle o jego 'kotach' to nie umiem zasnąć. Czemu? Bo może je wysłać, żeby mnie zabiły, a wtedy Tron Sera będzie pusty.
Miridius - Jego postawa jest tak wku...rzająca, że czasem ubolewam nad tym, iż nie można zabijać poprzez gg. Poza tym jego nick/imię kojarzy mi się z pasikonikami. Wszystko przez google...
Google - Niecodzienny gość w postach. Jest wszędzie. Nie można go wyszukać, ma władze nad wszystkim.. dosłownie. Za dużo go. Czemu go nie usuną?
Li-on - Bo może banować za multik, nawet jeśli ktoś multikonta nie ma. Poza tym - ma potęgę, a nie ma kółeczka.
Etheriel - Bo Edward lubi ser
Shasfana - Bo trudno się wymawia jej imię. Szaszfana? Szsfana? Szasfana? Trafiłem chociaż w dobrą wymowę? Język mi się po prostu klei...
Mnie też niketóre osoby wkurzają. Dotąd to ukrywałem, ale... ;>
Cou - bo ma wuadzę i związał się z Shas. Drow z elfką? świętokradztwo! ;p
Rix - bo mnie nie lubi za to, że Edzio lubi ser. No i jeszcze dlatego, że jest beznadziejnym uke. (shite zresztą też )
Shas - bo jest z Cou ;]
Eneth - bo nie znalazłem się na jego liście.
Miridius - bo tylko ja mam wyłącznośc na nielubienie Rix'a.
UWAGA!!! Jeśli nie zostałeś wymieniony - powiedz. Naprawię ten błąd. Na każdego jestem w stanie coś znaleźc
Rixiu. Mimo że ja go wkurzam, on mnie bardziej. I to ciągłe "..."...
Enecik. Bo musze dzielić z nim nieklime. I jest świrem.
Cou. Bo go nie wkurzam.
Shas. Bo jest z Cou którego nie wkurzam.
Mel. Bo mnie ignoruje i ciągle ględzi o kocykach, herbatce...
Ati. Patrz Mel.
MiridiusHazentoff. Bosh, jak ja gościa nienawidze...Pełny...Brak słów.
Wy wszyscy. Bo mam depreche.
MajareQ Kezarth - bo jego nick rozpoczyna i kończy się na dużą literę, co oczy razi. Kojarzy mi się z majerankiem.
Quartz - na moim zegarku pisze Quartz, lub jakoś tak. Myli mi się z kwarcem.
Ati - bu marudzi, że jest zaniedbywana.
Macie nową modę w sygnaturkach. MajareQ woła z niej do mnie po imieniu (nicku) - sądzisz, że to skłoni mnie bym kliknął?
Ekhtelion woła do mnie "Hej !" (sokoły, omijajcie góry, lasy doły) - owe hej przypomina mi nawoływanie krów na pastwisku.
I jedna jeszcze sprawa - nie, nie jeżdżę Ferrari. Mój Dodge Viper ma swoje lata, ale dobrze się trzyma.
Miridius i tak mnie nie wkurza. Po prostu nie umie.
A ja nikogo nie wkurzam???Deprecha. U mnie w klasie każdy powiedział choć ten jeden raz że go wkurzam(dziwne że nie wymienili powodów
Ale żeby nie było-lista osób które mnie wkurzają:
Enether-Nie mogę sobie wyobrazić Ena bez kota.Przecie on jest dla kotów tak ja rix dla sera. Nie lubię kotów!!!
Courun-bo nie mam po co się na niego wkurzać-i jak tu nie wpaść w depresje???
Miridus-przez ava-czy tam siedzi przerosły pasikonik?
Tar-jak patrze na jego ava to nie mogę w nocy zasnąć-wampir???Z tatuażem,,I am Taramelion"???
MajoreQ-bo nie lubię majeranku
Ammon-bo zmienił nick a tamten lubiałem. A poza tym nigdy nie był dostępny na gg
A już myślałem że to pasikonik-w każdym razie jakiś ,,gad"
Następna osoba do listy denerwujących:
Atis-tak się przyzwyczaiłem do tych wysoko epokowych ,,ziomków" że jak zobaczyłem ten avatar to
sprawdziłem czy dalej oglądam to samo forum
Ekhtelion - Bo nigdy nie odpowiada na pytania.
Miveda - Bo to siostrzyczka Med'a
Medivh - Bo to braciszek Miv
Kiyuku - Bo... bo... Bo mnie wczoraj oskarżał