U mnie jest to Cieżkie Ostrza na SMoki i Swięty Kat, orkowaz zguba też spoko
[GII] Ulubiona Broń
To znaczy - wiem od czego zależna jest jego moc...
I prawdopodobnie objawia się tylko u magów - mianowicie od kręgu magii. Sądzę, że statystyki przy 6. kręgu nie odbiegają zbyt daleko od magicznego ostrza na smoki i Świętego kata, ponieważ wszystkie 3 zadają identyczne obrażenia ostatniemu smokowi
I prawdopodobnie objawia się tylko u magów - mianowicie od kręgu magii. Sądzę, że statystyki przy 6. kręgu nie odbiegają zbyt daleko od magicznego ostrza na smoki i Świętego kata, ponieważ wszystkie 3 zadają identyczne obrażenia ostatniemu smokowi
święty młot zadaje dużo obrażeń smokowi ożywieńcowi bo to młot innosa a smok jest wybrańcem beliara
moje ulubione bronie jednoręczny na smoki ,gniew innosa ,el basado (czy jakos tam spox wygląda)
moje ulubione bronie jednoręczny na smoki ,gniew innosa ,el basado (czy jakos tam spox wygląda)
Mnie sie podobają miecze paladynów , smocza zguba i ostrza na smoki.
To są piękne , potężne bronie i dobrze się z nimi wygląda.
To są piękne , potężne bronie i dobrze się z nimi wygląda.
Tak gdyby nie młoty to by było bardzo ciężko w niektórych momentach==patrz golemy
Szczególnie doby jest ciężki młot wojenny nim rozwalamy wrogów raz dwa.
Lubię jeszcze wilczy kieł.........oczywiście na początku gry- nie ma lepszej broni niż to , małe wymagania a duże obrażenia B)
Szczególnie doby jest ciężki młot wojenny nim rozwalamy wrogów raz dwa.
Lubię jeszcze wilczy kieł.........oczywiście na początku gry- nie ma lepszej broni niż to , małe wymagania a duże obrażenia B)
Tak sama na początek dobra jest laska magów wprawdzie nieco większe wymagania niż kieł ale tez dobra.
Podoba mi się jeszcze miecz zakonu - bardzo dobra miecz na środkowy etap Gothic II.
Ładna , duże obrażenia i dwuręczna.
Podoba mi się jeszcze miecz zakonu - bardzo dobra miecz na środkowy etap Gothic II.
Ładna , duże obrażenia i dwuręczna.