Użytkownik Kaliousehio dnia Apr 8 2007, 04:49 PM napisał
Dla mnie wszystkie kusze! Ja kiedyś miałem kuszę i miecz o prawie identycznym ataku, mieczem na potworka 4-5 ciosów, z kuszy za pierwszym razem...
[post="57597"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Po pierwsze - jak wiadomo, "prawie" robi wielką różnicę
Po drugie - to wszystko zależy od tego, na ile procent umiesz posługiwać się daną bronią. Ktoś lepiej bedzie się posługiwał mieczem o gorszym ataku na poziomie 100% niż kuszą o lepszym ataku na poziomie 10%. Zależy to też od tego, czy potrafisz tworzyć kombinacje ciosów.
Użytkownik Verthogh dnia Apr 8 2007, 05:48 PM napisał
Po pierwsze - jak wiadomo, "prawie" robi wielką różnicę
Po drugie - to wszystko zależy od tego, na ile procent umiesz posługiwać się daną bronią. Ktoś lepiej bedzie się posługiwał mieczem o gorszym ataku na poziomie 100% niż kuszą o lepszym ataku na poziomie 10%. Zależy to też od tego, czy potrafisz tworzyć kombinacje ciosów.
To weź sobie miecz wytrenuj do 30%, żeby już nie być "zielonym", ale "wojownikiem", a od razu zobaczysz różnicę Nadal uważam, że sprawnie i dobrze wykonany kombos "wojownika" będzie lepszy od najcelniejszego strzału "strzelca" Chociaż może i masz rację, bo rzadko kiedy używam kuszy bądź łuku (miecz = więcej wrażeń i adrenaliny )
Użytkownik Verthogh dnia Apr 9 2007, 03:07 PM napisał
To weź sobie miecz wytrenuj do 30%, żeby już nie być "zielonym", ale "wojownikiem", a od razu zobaczysz różnicę Nadal uważam, że sprawnie i dobrze wykonany kombos "wojownika" będzie lepszy od najcelniejszego strzału "strzelca" Chociaż może i masz rację, bo rzadko kiedy używam kuszy bądź łuku (miecz = więcej wrażeń i adrenaliny )
[post="57698"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Ale miecz = też większe ryzyko dostania w mordę...
Mi się podoba Tajfun, oryginalnie wygląda, wspomnienie jak pierwszy raz przechodziło się NK..., kilof (w jedynce na 2 lvlu ubiłem nim krwiopijce ), no i smocza zguba, jak się ją pierwszy raz w tej poświacie zobaczyło...
Dla mnie Święty kat,bo grę najczęściej paladynem przechodziłem(ulubiona profesja)a przede wszystkim dlatego,że od trzeciego rozdziału jak masz odpowiednią ilość siły,to nie musisz więcej w nią pakować,tylko już do końca gry ulepszasz miecz.