[GI] Jaki jest wasz najtrudniejszy rozdział
a ja będe dość orginalny i powie że nie lubie 6 rozdziału nie lubie i tyle i w g1 i w g2 w g1 najlepszy jest 1 a potem kamienie i ulumulu
Wydaje mi się że III.
W tym właśnie rozdziale zaczynałem sie dopiero silnie rozwijać i wtedy przyszło mi stawić czoła orkom. To był takimoment rzełomowy
Dość trudny jest też rozdział V.
Szkielety w Gothic są bardzo silne a dla niedoświadczonego wojownika mogą być jedynie jego zgubą.
Lepiej mi szło w V rozdziale jak byłem najemnikiem lub strażnikiem świątynnym .....wtedy to nie jest źle , ale magiem było dla mnie dość trudno
W tym właśnie rozdziale zaczynałem sie dopiero silnie rozwijać i wtedy przyszło mi stawić czoła orkom. To był takimoment rzełomowy
Dość trudny jest też rozdział V.
Szkielety w Gothic są bardzo silne a dla niedoświadczonego wojownika mogą być jedynie jego zgubą.
Lepiej mi szło w V rozdziale jak byłem najemnikiem lub strażnikiem świątynnym .....wtedy to nie jest źle , ale magiem było dla mnie dość trudno
Mnie nie podobał się rozdział I z 2-óch powodów:
1 Łatwo zginąć prubójąc wykonać któreś początkowe zadanie lub poszeując EXP-eków.
2 Trudność wyboru przynależności.
Uwielbiałem rozdiały od 3 do 5 a szósty to był po prostu końcowy standart.
1 Łatwo zginąć prubójąc wykonać któreś początkowe zadanie lub poszeując EXP-eków.
2 Trudność wyboru przynależności.
Uwielbiałem rozdiały od 3 do 5 a szósty to był po prostu końcowy standart.