Naj. Gry 2k8
Hmm. Choć nie grałem w Assasin's Creed (ale na święta może sobie zafunduję. Choć może Wiedźmina, nie wiem jeszcze. A może HoMM Kolekcja Wszechczasów? Przydałaby się...), to sądząc z list przebojów 2008 i opinii osób trzecich, chyba to on jest kandydatem na tytuł roku. Chociaż przed nami grudzień, więc kto wie...
Gdzieś tak około drugiego miejsca ulokowałbym Mass Effect. W to już grałem i było niezłe. No i w notowaniach też ma często drugie miejsce.
Więcej gier juz nie wytypuję...No, może GRID, w którego zagrywam się już od paru tygodni i nie mogę przestać.
Gdzieś tak około drugiego miejsca ulokowałbym Mass Effect. W to już grałem i było niezłe. No i w notowaniach też ma często drugie miejsce.
Więcej gier juz nie wytypuję...No, może GRID, w którego zagrywam się już od paru tygodni i nie mogę przestać.
Assassin jest do bani prawdę mówiąc. Kiedy już skończysz się napawać cudowną grafiką i możliwością włażenia w wiele miejsc, sam to uznasz Tak liniowej i nudnej fabuły dawno nie widziałem. Zadania się bez przerwy powtarzają, zero oryginalności. Brak możliwości decydowania o postaci (no chyba, że decyzją jest: Zabijać, czy dać się zabić). Nie ma handlu, rozwoju jako takiego, różnorodności postaci. Ohyda