Mylisz gameplay z fabułą Fabuły w misji nie było niemal żadnych, ale była w briefingach. historia była dobrze opowiedziana, tylko trzeba chcieć ją poznać. na upartego można ją właściwie zupełnie ominąć. Wystarczy nie słuchać.
Naj. Gry 2k8 - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
mialam na mysli SC Pandora Tomorrow, nie chcesz mi chyba powiedziec ze ciagle przypominanie o alarmach i czasem podsluchanie kogos itp to mocna fabula ?
no chyba ze czegos nie pamietam, to pardon
no chyba ze czegos nie pamietam, to pardon
Nie powiedziałbym że w Splinterze nie ma fabuły. To gra Clancyego, a te przeważnie są bardzo mocne pod względem fabuły...
Kresselack ja gram teraz w Assasin, no i nie mozesz porownywac jej do reszty fajnych gier z fabula, rozwinieciem postaciitp. bo nie na tej podstawie grazostala zrobiona, to taka typowa skradanka a`la Spliner Cell(w ktora juz tez gralam) choc akurat w splinterze fabuly niema prawie w ogole a w Assasin troche jej jest
dla mnie jest wporzadku, w ocenie 1-10 daje jej 8
dla mnie jest wporzadku, w ocenie 1-10 daje jej 8
Assassin jest do bani prawdę mówiąc. Kiedy już skończysz się napawać cudowną grafiką i możliwością włażenia w wiele miejsc, sam to uznasz Tak liniowej i nudnej fabuły dawno nie widziałem. Zadania się bez przerwy powtarzają, zero oryginalności. Brak możliwości decydowania o postaci (no chyba, że decyzją jest: Zabijać, czy dać się zabić). Nie ma handlu, rozwoju jako takiego, różnorodności postaci. Ohyda
Hmm. Choć nie grałem w Assasin's Creed (ale na święta może sobie zafunduję. Choć może Wiedźmina, nie wiem jeszcze. A może HoMM Kolekcja Wszechczasów? Przydałaby się...), to sądząc z list przebojów 2008 i opinii osób trzecich, chyba to on jest kandydatem na tytuł roku. Chociaż przed nami grudzień, więc kto wie...
Gdzieś tak około drugiego miejsca ulokowałbym Mass Effect. W to już grałem i było niezłe. No i w notowaniach też ma często drugie miejsce.
Więcej gier juz nie wytypuję...No, może GRID, w którego zagrywam się już od paru tygodni i nie mogę przestać.
Gdzieś tak około drugiego miejsca ulokowałbym Mass Effect. W to już grałem i było niezłe. No i w notowaniach też ma często drugie miejsce.
Więcej gier juz nie wytypuję...No, może GRID, w którego zagrywam się już od paru tygodni i nie mogę przestać.
Ah, no o tym zapomniałem xD
A w sumie jest jeszcze legandarne w niektórych kręgach Mount&Blade ;D
Wiedźmin i Crysis.
W tego drugiego namiętnie się grało u Favara xD
W tego drugiego namiętnie się grało u Favara xD
Jak 2k8 to tylko jeden wymiatacz: Gears of War 2. Dare to enter the Hollow...?
C&C i Red Alert 3 - bo tak;P
Definitywnie "Wiedźmmin".
Z deczka nie ten roczek Favar:P. Takie dinozaury,jak ten temat, to ktoś powinien zakopać.
Żeby nikt mnie o OT nie posądzał, najbardziej w pamięć zapadł mi Wiedźmin.
Lekka zmiana tematu i po problemie :') - Tokar.
Żeby nikt mnie o OT nie posądzał, najbardziej w pamięć zapadł mi Wiedźmin.
Lekka zmiana tematu i po problemie :') - Tokar.
Fallout 3 - bo wkurza ubernerdów, a dla mnie jest fajna
Wiedźmin-super fabuła
Wiedźmin - pierwsza tak wciągająca gra od czasów Arcanum i Gothica
Crysis - grafika nie jest głównym atutem tej gry... nie no żartowałem. Grałem tylko w demko, może kiedyś... (w extra klasyce)
Crysis - grafika nie jest głównym atutem tej gry... nie no żartowałem. Grałem tylko w demko, może kiedyś... (w extra klasyce)
Moim zdaniem: Guild Wars: Eye of the North, NwN2: Maska Zdrajcy, Wiedźmin, C&C3 Tiberium Wars. Niekoniecznie w tej kolejności
Wiedźmin / UT3 / CoD4:MW / Crysis - kolejność typowania nie określa kolejności miejsc.
Ze względu na ogół: Wiedźmin
Ze względu na grafikę: Unreal Tournament 3
Ze względu na grafikę: Unreal Tournament 3
Zdecydowanie NWN2:Maska Zdrajcy