[NWN2:MZ] [Neverwinter Nights 2: Maska Zdrajcy] Recenzja
Mówisz to z perspektywy faceta. Pomyśl co ja, kobieta musiałam przecierpieć. Te idiotyczne i głupawe zaloty! ARGH! Mój mózg zjada sam siebie, żeby od tego uciec! Więc to chyba ty oszalałeś, mówiąc, że Ganna da się przeżyć. Bishop, uratuj mnie! Z tej trójki wolę jego. Chociaż fanką za wielką nie jestem. Mówię, wolę Nevalle'a.
Twój feminizm kipi z ciebie. Nie łatwiej było odrzucić zaloty Ganna, dać mu ciętą ripostę i wziąć za niego Kaelyn. Ona przynajmniej nie nawiedza snów wiejskich dziewek.
Mnie się ona nie przydała, gdyż sam jestem kapłanem.
Co do Bishopa to masz rację. Był bardziej skomplikowana postacią niż te z MotB. Może i był wredny, ale stał się moim przyjacielem, po tym jak Elanee mnie zdradziła .
Mnie się ona nie przydała, gdyż sam jestem kapłanem.
Co do Bishopa to masz rację. Był bardziej skomplikowana postacią niż te z MotB. Może i był wredny, ale stał się moim przyjacielem, po tym jak Elanee mnie zdradziła .
Chcecie powiedzieć że Bishop może nas nie zdradzić[ podczas obrony Warowni ] a zamiast tego może to zrobić Elanee? Interesujące.
[ to że Elanee może odejść podczas spotkania z druidami w Bajorze w III akcie, wiem ]
Gann - jak zobaczyłem tego EMO to omal z krzesła nie spadłem.
Okku był w porządku. I Safiya też, pomimo faktu ze była łysa... [ a może właśnie dlatego? ]
[ to że Elanee może odejść podczas spotkania z druidami w Bajorze w III akcie, wiem ]
Gann - jak zobaczyłem tego EMO to omal z krzesła nie spadłem.
Okku był w porządku. I Safiya też, pomimo faktu ze była łysa... [ a może właśnie dlatego? ]
Chciałem tylko powiedzieć że mnie Bishop zawsze zdradzał podczas obrony Warowni w 3 Akcie. Raz grałem jako Praworządny Dobry, człowiek mnich a drugi raz jako Chaotyczny Zły, drow - mistrz broni. Tak czy siak Bishop nie dał sie co do mnie przekonać. Może brakowało mi kobiecego wdzięku? Sam nie wiem.
To temat o pierwszych wrażeniach, a nie dziewięćdziesiątych dziewiątych.
Użytkownik Matthias Circello dnia pią, 02 maj 2008 - 17:30 napisał
To temat o pierwszych wrażeniach, a nie dziewięćdziesiątych dziewiątych.
Pierwsze wrażenia zwykle są przesłodzone, natomiast te tysięczne doprowadzają do jakiś wniosków.
A poza tym Atis musi gdzieś wyładować swoją frustrację związaną z nieudanym romansem z Gannem .
Dosłownie...
Co do ogólnych przemyśleń związanych z Maską to na plus:
-ciekawa kraina rashemenu
-możliwość konkurowania z bogami
-kontynuacja nwn 2, a nie jak w przypadku dodatków do jedynki
-interesująco prezentująca się sfera cieni
Na minus:
-nie tak ciekawi towarzysze
-mimo epickich przeciwników przez całą grę tylko raz bałem się o swoje życie
-masa bugów
-często przewidywalna fabuła, chociaż nie zawsze
Mnie osobiście bardziej podobała się podstawowa kampania...
Co do ogólnych przemyśleń związanych z Maską to na plus:
-ciekawa kraina rashemenu
-możliwość konkurowania z bogami
-kontynuacja nwn 2, a nie jak w przypadku dodatków do jedynki
-interesująco prezentująca się sfera cieni
Na minus:
-nie tak ciekawi towarzysze
-mimo epickich przeciwników przez całą grę tylko raz bałem się o swoje życie
-masa bugów
-często przewidywalna fabuła, chociaż nie zawsze
Mnie osobiście bardziej podobała się podstawowa kampania...
Gość_Guest*
Mam pytanie dotyczące zakończena gry.
Na stronie http://gexe.pl/Maska-Zdrajcy-a1002.html#46 przeczytałam, że "Jeżeli gracz wyznał miłość Safiyi, jest Neutralny lub Dobry, pozwolił Akachiemu na pozostanie w jego duszy: Safiya pozostaje z graczem w Mieście Sądu i stają się strażnikami Kelemvora. ".
Chciałam spytać: co oznacza "pozwolił Akachiemu na pozostanie w jego duszy"?
jakich wyborów trzeba dokonac?
Czy ktoś z was miał takie zakończenie?
Będe bardzo wdzięczna jeśli ktoś mi odpowie... bo pytałam się już na innych stronach ale nie zanosi się żeby mi odpowiedzieli
Na stronie http://gexe.pl/Maska-Zdrajcy-a1002.html#46 przeczytałam, że "Jeżeli gracz wyznał miłość Safiyi, jest Neutralny lub Dobry, pozwolił Akachiemu na pozostanie w jego duszy: Safiya pozostaje z graczem w Mieście Sądu i stają się strażnikami Kelemvora. ".
Chciałam spytać: co oznacza "pozwolił Akachiemu na pozostanie w jego duszy"?
jakich wyborów trzeba dokonac?
Czy ktoś z was miał takie zakończenie?
Będe bardzo wdzięczna jeśli ktoś mi odpowie... bo pytałam się już na innych stronach ale nie zanosi się żeby mi odpowiedzieli
Gość_Lucas*
#179Użytkownik Guest dnia poniedziałek, 18 maja 2009, 17:10 napisał
JUż znalazłam rozwiązanie
poprostu nie zabrałam jednego z kawałków maski i miałam potem to wyboru związać swój los z jgo losem albo go zabić....
poprostu nie zabrałam jednego z kawałków maski i miałam potem to wyboru związać swój los z jgo losem albo go zabić....
hej ! jak zrobić :
"Jeżeli gracz wyznał miłość Safiyi, jest Neutralny lub Dobry, pozwolił Akachiemu na pozostanie w jego duszy: Safiya pozostaje z graczem w Mieście Sądu i stają się strażnikami Kelemvora." ??