Ilość postów: 2
Hej, jaka jest fajna runa ofensywna III kręgu? Coś jak lodowa lanca czy lodowa strzała. No i jeszcze jej lokalizacja 😅
Gość_Hubcio*
Chce zostae członkiem wodnego kręgu i nigdzie nie mogę znaleźć kellera. Wie ktoś coś ?
Gość_Diego*
Notabene, jak to jest z respawnem potworów?
Czy jeśli w jednym rozdziale nie wybiję mobków na jakiejś miejscówce to exp przepadnie? Czy wraz z początkiem nowego rozdziału do grupki stworków są dodawane nowe stworki czy gra je nadpisuje?
Gość_Nameless*
Witam,
Wie ktoś może jak nauczyć się akrobatyki ? Jestem w 3 akcie i wciąż jej nie umiem
Gość_Tomasz*
Hejka wie ktoś może gdzie znajdę bodowina do zadania skrzydełko czy nóżka z góry dziękuję za pomoc
Gość_Marvinhelp*
Witam, mam problem, gdzie nie pójdę cofa mnie do przystani łotrów i Marvin mówi "nie ruszam się nigdzie dopóki nie załatwię tej sprawy z benem", tylko, że ja mam już rozdział 4 i żadnego zadania z przystani, ben nie mówi nic oprócz tego, że go nie szanują, cortez czy inni też nic, z góry dzięki za pomoc.
Druga sprawa, czy wie ktoś do kogo można zabrać pierścień jeżeli nie oddało się go kurtowi?
Gość_Marvinhelp*
[quote name='Gość_Kronikarz*' timestamp='1641907895' post='438079']witam misja "PO NITCE DO KLEBKA" misje mam wyplenione do ponad 70% ostatnia
Powinieneś pogada z Ivy, albo pójdziesz razem z nią, albo spotkacie się na miejscu, powinna być przed chatą volkera z madogiem albo przed domem venzela
Gość_Szeregowy199*
Cześć
Mam problem z zadaniem Krew o wino,
kiedy podchodzę do Octava w umówionym miejscu nie ma z nim żadnego dialogu, czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
Gość_Kronikarz*
[quote name='Gość_Marvinhelp*' timestamp='1641914757' post='438081'][quote name='Gość_Kronikarz*' timestamp='1641907895' post='438079']witam misja "PO NITCE DO KLEBKA" misje mam wyplenione do ponad 70% ostatnia
Powinieneś pogada z Ivy, albo pójdziesz razem z nią, albo spotkacie się na miejscu, powinna być przed chatą volkera z madogiem albo przed domem venzela[/quote]
ivy zniknela w karczmie w wilczym lezu i od tamtej pory jej nie widac
Gość_Olzet*
Czy będąc w gildii można równocześnie być czeladnikiem?
Gość_Remik*
Czy Pablo w rozdziale piątym handlujący w gildii kupieckiej z wami też nie może handlować? Nie otwiera mi sie okienko handlu po wybraniu opcji dialogowej.