Hej, jaka jest fajna runa ofensywna III kręgu? Coś jak lodowa lanca czy lodowa strzała. No i jeszcze jej lokalizacja ?
[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_Kkk*
Użytkownik Mikeal dnia poniedziałek, 10 stycznia 2022, 20:51 napisał
Jeżeli chodzi o ciało zaginionego górnika znajduje się ono tutaj, na rozstaju dróg pomiędzy kopalnią, miastem a winnicą. Pamiętajcie również o tym, aby regularnie zagadywać do trzech górników zamieszanych w zadanie.
Kurczę byłam tam i nie ma żadnego ciała górnika
Gość_Marvinhelp*
Witam, mam problem, gdzie nie pójdę cofa mnie do przystani łotrów i Marvin mówi "nie ruszam się nigdzie dopóki nie załatwię tej sprawy z benem", tylko, że ja mam już rozdział 4 i żadnego zadania z przystani, ben nie mówi nic oprócz tego, że go nie szanują, cortez czy inni też nic, z góry dzięki za pomoc.
Druga sprawa, czy wie ktoś do kogo można zabrać pierścień jeżeli nie oddało się go kurtowi?
Druga sprawa, czy wie ktoś do kogo można zabrać pierścień jeżeli nie oddało się go kurtowi?
Gość_Kronikarz*
witam misja "PO NITCE DO KLEBKA" misje mam wyplenione do ponad 70% ostatnia notatka
"lichwiarz nie przyjmuje nikogo itp pora udac sie do wilczego leza "
po udaniu sie do leza nic nie ma nie ma zadnych opcji dialogowych/nowych npc jestem w martwym punkcie ivy zniknela i tez jej nie ma co robic pany
"lichwiarz nie przyjmuje nikogo itp pora udac sie do wilczego leza "
po udaniu sie do leza nic nie ma nie ma zadnych opcji dialogowych/nowych npc jestem w martwym punkcie ivy zniknela i tez jej nie ma co robic pany
Gość_Marvinhelp*
[quote name='Gość_Kronikarz*' timestamp='1641907895' post='438079']witam misja "PO NITCE DO KLEBKA" misje mam wyplenione do ponad 70% ostatnia
Powinieneś pogada z Ivy, albo pójdziesz razem z nią, albo spotkacie się na miejscu, powinna być przed chatą volkera z madogiem albo przed domem venzela
Powinieneś pogada z Ivy, albo pójdziesz razem z nią, albo spotkacie się na miejscu, powinna być przed chatą volkera z madogiem albo przed domem venzela
Gość_Kronikarz*
[quote name='Gość_Marvinhelp*' timestamp='1641914757' post='438081'][quote name='Gość_Kronikarz*' timestamp='1641907895' post='438079']witam misja "PO NITCE DO KLEBKA" misje mam wyplenione do ponad 70% ostatnia
Powinieneś pogada z Ivy, albo pójdziesz razem z nią, albo spotkacie się na miejscu, powinna być przed chatą volkera z madogiem albo przed domem venzela[/quote]
ivy zniknela w karczmie w wilczym lezu i od tamtej pory jej nie widac
Powinieneś pogada z Ivy, albo pójdziesz razem z nią, albo spotkacie się na miejscu, powinna być przed chatą volkera z madogiem albo przed domem venzela[/quote]
ivy zniknela w karczmie w wilczym lezu i od tamtej pory jej nie widac
Gość_Szym*
Użytkownik Gość_Kogut666* dnia środa, 22 grudnia 2021, 12:58 napisał
Cześć, mam problem z zadaniem "wodny krąg". Gdy z kesselem jesteśmy w miejscu spotkania wodnego kręgu, atakują nas ludzie volkera. W momencie gdy odcinają nam dwie drogi ucieczki to Kessel podchodzi do wodospadu i stoi tam, nie mogę do niego w żaden sposób zagadać. Próbowałem już wszystkiego nawet przespałem się jedną noc i wróciłem do niego a on tam nadal stoi i nic. POMOCY
Witam rozwiązałeś ten problem mam to samo ?