A ja mam pytanie. Dlaczego w prywatnym komunikatorze, jak klikne na "Sent Items" to pisze, że folder jest pusty. Pamietam, że w Królestwie automatycznie zapisywało wysłane wiadomości. Ktoś jeszcze tak ma, czy jestem sam?
Funkcja "nowe posty' nie działa najlepiej. Kiedyś było tak, ze jak post przeczytany to juz sie nie pokazywał, tak samo moje wlasne osty sie tam nie pokazywaly. A biorac ruch na forum to zazcyna być cieżko (2 strony nowych postów o 13!).
Game Exe Najnowszy temat, o co w tym chodzi ??? Bo tematy które się tu pokazują są zwykle przestarzałe i stare. Ja bym wywalił lub naprawił. I tyle mojego biadolenia
Mam (nie wim czy tylko ja) problem, że gdy klikam 10 Największych Gaduł w ogóle pisze mi "Parse error: parse error, unexpected T_STRING in /home/rpg/public_html/forum/sources/memberlist.php on line 69" i białe tło...
Ten problem był już kiedyś tu chyba poruszany. Mianowicie: po kasacji posta licznik stoi w miejscu. Nie cofa sie o jeden, tylko wskazuje tak samo jakby ten post jeszcze był.
1. Gdy się odpowiada to można wstawić ikonkę postu. No wlaśnie... tylko, że problem w tym iż zamiast emotek są czerwone krzyżyki na białym tle (przynajmniej u mnie)
2. Teraz chodzi o komentarze. A mianowicie gdy zalogowalem sie na stronie glównej to i tak gdy skomentowałem newsa zostałem podany jako Anonymous.