Błędy
Czy tylko mi nie wyświetlają się odznaczenia na forum? W profilach jest ok.
Gość_Forgotten*
Co do nowego, "ulepszonego" SB (ja kce stare, o! ):
Klikam sobie "Odklej" i wszystko ładnie się odkleja. Ale jak chciałem przykleić, to tej opcji już nie znalazłem. Zamiast tego dalej można odkleić już odklejone okno (co w rezultacie je przyklei... Cóż... na matematyce uczyli mnie, że dwa minusy dają plus, ale żeby cos odklejonego dwa razy było przyklejone? )
Można poprawić?
[Dodano po 32 minutach]
No i jak się napisze coś w SB, to czasami nic się nie wyświetla.
Klikam sobie "Odklej" i wszystko ładnie się odkleja. Ale jak chciałem przykleić, to tej opcji już nie znalazłem. Zamiast tego dalej można odkleić już odklejone okno (co w rezultacie je przyklei... Cóż... na matematyce uczyli mnie, że dwa minusy dają plus, ale żeby cos odklejonego dwa razy było przyklejone? )
Można poprawić?
[Dodano po 32 minutach]
No i jak się napisze coś w SB, to czasami nic się nie wyświetla.
Mam problemo. Pracuję na dwóch kompach, w pracy i domu i za każdym razem jak zmieniam miejsce pobytu to mi się automatycznie ustawia niewidoczność na forum. Nie muszę się logować, bo mam ustawione automatyczne, a nie ustawiałem sobie nigdy opcji ukrywania się na forum. Zaczyna robić się to męczące. ;u
Hm, gdy piszę jakieś nie-tak-krótkiego posta, którego właśnie staram się improwizować, a następnie po napisaniu, co by się upewnić, kliam na "Kliknij by sprawdzić pisownię", to zaznacza mi do poprawienia jedną, czasem po dwie, trzy litery praktycznie w każdym wyrazie. Zdarzy się nawet, że zaznaczy ostatnią któregoś, spację i pierwszą następnego. <- chaos i nieład. Co się stało się? ;<
Dlaczego wszystkie newsy oprócz ostatniego są pogrubione? Tzn. czcionka jest pogrubiona. ;p Wygląda to okropnie.
No to kolejnym błędem jest to, że jednym newsem można zepsuć cały serwis. ;u
Tu:http://forum.gexe.pl/...=330&start=330
Jest:
rs ga_influence (x,y) - zmiana poziomu więzi z towarzyszami (max.100)
(1,150) Khelgar
a powinno być:
(1,100) Khelgar
u wszystkich.
Jest:
(1,150) Khelgar
a powinno być:
(1,100) Khelgar
u wszystkich.
Cytat
A w związku z tym pisz petycję do autorów języka HTML
Daj namiary. ;p
Użytkownik Tamc. dnia pią, 22 sie 2008 - 09:55 napisał
Hm, gdy piszę jakieś nie-tak-krótkiego posta, którego właśnie staram się improwizować, a następnie po napisaniu, co by się upewnić, kliam na "Kliknij by sprawdzić pisownię", to zaznacza mi do poprawienia jedną, czasem po dwie, trzy litery praktycznie w każdym wyrazie. Zdarzy się nawet, że zaznaczy ostatnią któregoś, spację i pierwszą następnego. <- chaos i nieład. Co się stało się? ;<
Już jest wszystko w porządku.
Problem z shoutboxem:
W nickach użytkowników sa krzaki zamiast polskich znaków, ale pojawia się to tylko przy wpisach pobranych za pomocą przycisku "Odśwież", nie tych które są razem ze stroną ładowane.
W nickach użytkowników sa krzaki zamiast polskich znaków, ale pojawia się to tylko przy wpisach pobranych za pomocą przycisku "Odśwież", nie tych które są razem ze stroną ładowane.
Użytkownik Enether dnia wto, 19 sie 2008 - 12:21 napisał
Co do nowego, "ulepszonego" SB (ja kce stare, o! ):
Można poprawić?
Można poprawić?
Poprawione :>