Użytkownik Bezimienny Michał dnia Tue, 08 May 2007 - 23:06 napisał
Moze oswobodziles kilka miasta assasynow. Dodam ze zabicie orkow wokol 2 swiatyn tez sie do tego liczy a jak masz conajmniej 3 czyli orkow wokol swiatyn i 1 miasto to po rozmowie z wladca inni sie zucaja, jak pisalem o tym wyzej dokladnie.
[post="63708"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
No tak miasta asasynów 2 oswobodziłem i wtedy mówili, że jeszcze jeden raz i bedą zmuszeni zabic każdego któremu nie ufają. No i orków wokól światyń zabiłem, no ale byłem zmuszony
Zastanawiam się tylko, czy gdybym zdobył u asasynów ogólnie 75% reputacji to czy by mnie atakowali.
Bo w innym wypadku, byłbym zmuszony, wybić teraz Mora Sul i Ishtar. Na spokojnie dam rady :] juz dla jaj próbowałem =)
Tylko, że popsuje sobie troche gre, bo strace questy w Ishtar. Ale w sumie tak czy siak, poźniej należy zabić Zubena. Mam 4 artefakty Adanosa, czyli jednego brakuje(tego z grobowców w Nordmarze), no i mam 11 ognistych pucharów, i wiem gdzie jest ostatni.
I to chyba koniec, można zakończyć gre, tylko nie wiem czy nie będe musiał oswobodzić wszystkie miasta z orków xD , z Faring byłby problem, troche ich tam jest :]
Dzięki za odpowiedzi, jak macie jakiś pomysł to piszcie:]
Pozdrawiam:]