A więc tak: Faring będzie cholernio ciężko i musisz wziąść ze sobą jakiegoś mocnego przyjaciela jak np. Konrad z Trelis. To samo z Silden ale Silden to pestka... Inog, ten gruby kucharz Ci pomogą i nie widze problemu. Osobiście silden w 7min rozyebalem na lajcie i zostało mi Faring. Powiecie czy to jest dobrze na 44lvl. Zbroja paladyna, miecz półtoraręczny i tarcza czaszki? Do tego 450hp, 250sp, 300mp, 300int, 220 sily ? Umiejętności to pestka mam ich dużo i bardzo dobrze mi idzie jadać kulą ognia a kiedy jest ich dużo to na luzie ich jade tylko problem bo musze uciekać i brac miksturki co się każdemu zdaża
.
Rozbij silden, weź ze sobą jak najmocniejszego przyjaciela i atakuj Faring. Z dalekiej odległości ich siekaj łukiem/magią (lepiej magią..) i potem zaatakuj ich wręcz, ps. Dobrze jest w trakcie wybijania ucieć do nordmaru i przygotować się do ataku na trochę mocniejsze osóbki takie jak:
-Kan
-Ur-Gosh
Próbowałem podbić Faring ale się nie udało i teraz muszę się dobrze przygotować i powinno się udać
. Można także mieć zwój lub nauczyć się 'Przywołania Demona' Lub 'Armia Ciemności'
Pozdrawiam :DD