), poza tym Coran ma tą samą ocenę
 ), poza tym Coran ma tą samą ocenę  , więc Minsc jest egzekwo pierwszy
 , więc Minsc jest egzekwo pierwszy  .
 .P.S. Na +9 wyciągnął go Boo, bez Boo miałby +6
 .
 .                     
                                                     ), poza tym Coran ma tą samą ocenę
 ), poza tym Coran ma tą samą ocenę  , więc Minsc jest egzekwo pierwszy
 , więc Minsc jest egzekwo pierwszy  .
 . .
 .                     
                                                     , ale np. licząc bojowość to Ajantis, Kagain i Kivan daleko mu nie odstępują, są na równym poziomie
 , ale np. licząc bojowość to Ajantis, Kagain i Kivan daleko mu nie odstępują, są na równym poziomie  . I moim zdaniem z nich najlepszy jest Kivan
 . I moim zdaniem z nich najlepszy jest Kivan  (leprzy od Minca
  (leprzy od Minca  ).
 ).                     

który jest niezbędny (dla mnie), działa jak tarcza przeciwnicy skupiają się na nim a reszta strzela do nich z bezpiecznej odległości
  który jest niezbędny (dla mnie), działa jak tarcza przeciwnicy skupiają się na nim a reszta strzela do nich z bezpiecznej odległości  . Jest lepszy od Kegain'a i Yeslic'a ponieważ:
 . Jest lepszy od Kegain'a i Yeslic'a ponieważ:  ),
 ),  .
 .                     
                                                    Cytat
 .
 .                     
                                                    Użytkownik Diego de Gallin dnia śro, 13 lut 2008 - 21:36 napisał
 .
 . 

Cytat

, jako człowiek spokojny i trochę strachliwy nosze w cholewce buta sztylet, dwa wielkie topory i granat
 , jako człowiek spokojny i trochę strachliwy nosze w cholewce buta sztylet, dwa wielkie topory i granat  . A poza tym mam gaz z pieprzem
 . A poza tym mam gaz z pieprzem  
   .
 .Cytat
 : jak dojdę do tej kopalni to wezmę sobie Boo do drużyny
 : jak dojdę do tej kopalni to wezmę sobie Boo do drużyny  
   , ktoś z jajami oprócz mnie też się przyda
 , ktoś z jajami oprócz mnie też się przyda  .
 . i ludzka tarcza w jednym
   i ludzka tarcza w jednym  .
 . .
 .                     
                                                    Cytat

), słyszałem że jest o wiele lepsza od jedynki i odkryłem ostatnio że jest w sklepach do kupienia saga
 ), słyszałem że jest o wiele lepsza od jedynki i odkryłem ostatnio że jest w sklepach do kupienia saga  .
 . ).
 ).                     
                                                     Jednak sam w sobie do super, mega, hiper wojowników nie należy.
 Jednak sam w sobie do super, mega, hiper wojowników nie należy.   
 Cytat
 ).
).