[BGI] Minsc
Gadający pasztecik taż mógł by być , z dobrymi tekstami oczywiście .
Boo nie gada ale tylko dzięki niemu Minsc był u mnie w drużynie . Jest świetnym dodatkiem. I jest słodki .
Użytkownik Sosna dnia wto, 05 lut 2008 - 18:56 napisał
No teksty ma naprawdę fajne i świetnie się gra jak jest dowódcą, bo np. Khalid jest tragiczny )
[post="106113"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Nigdy nie brałem Khalida do drużyny. Jaheire tylko w 2 ale później ją wyje***
Khalid jest jakiś taki.... zbyt porządny
Ja nigdy nie dawałem na przywódcę nikogo oprócz siebie . Nawet jak byłem magiem którego musiałem wycofywać na ostatnią linie żeby nikt go nie zabił . Muszą wiedzieć kto tu rządzi .
Kivan rządzi U mnie to właśnie on najwięcej wrogów zawsze ubijał. Khalid się sprawdza dobrze jako drugi wojownik, tym bardziej jak mu sie da te rękawice co siłę zwiększają. Wtedy się robi całkiem dobry A Minsca opłaca brać się od razu na początku gry, bo jak się porobi trochę questów to Minsc będzie miał mniej doświadczenia i będzie ciągle ginął, tak jak u mnie.
Gość_Forgotten*
Aj... a wy tylko o tym kogo opłaca, a kogo nie opłaca się brać i kto jak walczy...
Najważniejsze jest które postacie się lubi... I choć Xan, Minsc, Jaheira, Khalid i Imoen do najlepszych nie należą, to jednak ich chcę mieć w teamie... Liczy się sympatia, a nie to kto ile ma KP czy Thac0.
Najważniejsze jest które postacie się lubi... I choć Xan, Minsc, Jaheira, Khalid i Imoen do najlepszych nie należą, to jednak ich chcę mieć w teamie... Liczy się sympatia, a nie to kto ile ma KP czy Thac0.
Taaa, jaheira umie wyprowadzić z równowagi, podobnie jak Brenwen (choć ta jest trochę lepsza), ale za to ta kapłanka jest bardzo przydatna, więc zawsze jest dla niej miejsce w moim teamie
Uprzejmie proszę wrócić do tematu. Rozmawiać o innych towarzyszach możecie gdzie indziej, a ten temat jest poświęcony tylko Minscowi - Tokar.
EDIT:
Ok, już wracamy
Co do Minsca:
http://www.grzech.org/oig/npc.htm - z ocen postaci na tej stronie wychodzi, że minsc jest najlepszą postacią (najwyższa ocena 9+), możliwe, że macie inne zdanie, ale to musi o czymś świadczyć
Uprzejmie proszę wrócić do tematu. Rozmawiać o innych towarzyszach możecie gdzie indziej, a ten temat jest poświęcony tylko Minscowi - Tokar.
EDIT:
Ok, już wracamy
Co do Minsca:
http://www.grzech.org/oig/npc.htm - z ocen postaci na tej stronie wychodzi, że minsc jest najlepszą postacią (najwyższa ocena 9+), możliwe, że macie inne zdanie, ale to musi o czymś świadczyć