Przywitania
Zróbmy jeszcze jak to mają w kilku robotach identyfikatory i odmeldowywanie się w systemie co rano. Nie przesadzacie nieco? Pyjak, Ty tu jesteś od jakiegoś czasu, a to temat dla nowych
To ja powiem dzień dobry. Przedstawicielka tzw. płci żeńskiej, Hanyska z dziada pradziada. Tegoroczna maturzystka i fanka dobrej fantastyki (jednak moje jej pojęcie jest... oryginalne)
A więc dzień dobry
A więc dzień dobry
Jak to pewien Anglik powiedział po "polsku" - Guten Morgen!
Witaj i pamiętaj - fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się na całego!!!
Witaj i pamiętaj - fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić się na całego!!!
Użytkownik Medivh napisał
O, Ate. Dobrze cię widzieć Może zostaniesz na dłużej?
Wiesz... Prawie rok rejestrowałam się na tym forum, no to raczej zostanę na dłużej
Grzebiąc po forum znalazłem ten wątek więc,
Witam. Krix jestem. Student OŚ z Poznania. Pochodzę ze Skierniewic (takie cuś między Łodzią a Wa-wą). Jestem anonimowym leniwcem od ponad 21 lat. Jak się nie lenie to grywam, najchętniej w rpgi ale jak brak ludu to i w crpga se zagram, to tyle, no. Niech nie będzie, że nie kulturalny i się nie przedstawił.
Witam. Krix jestem. Student OŚ z Poznania. Pochodzę ze Skierniewic (takie cuś między Łodzią a Wa-wą). Jestem anonimowym leniwcem od ponad 21 lat. Jak się nie lenie to grywam, najchętniej w rpgi ale jak brak ludu to i w crpga se zagram, to tyle, no. Niech nie będzie, że nie kulturalny i się nie przedstawił.
Wiem że jestem tu od jakiegoś czasu, ale tu dopiero teraz trafiłem, wiec: Hellou nowym i starym userom.
Nom ja tu jedyne dopiero dwa dni, ty tu już spędziłeś prawie tydzień XD
(czas spędzony na forum)
(czas spędzony na forum)
A ja 2 miesiące, no od razu widać że jesteś tu dłużej XD, po prostu stary tu jesteś XD