Nom, takie coś by się przydało, ale coś czuje, że trzebaby zrobić tak żeby posty napisane tam się nie liczyły do ogółu, bo byłoby to wręcz idealne miejsce do ,,nabijactwa".
Nom, takie coś by się przydało, ale coś czuje, że trzeba by zrobić tak żeby posty napisane tam się nie liczyły do ogółu, bo byłoby to wręcz idealne miejsce do ,,nabijactwa".
Esz....
Ekhtelion (moderator globalny) napisał:
Cytat
Zacznę chyba rachować kości wszystkim którzy mówią o nabijaniu postów. Albo gotować we wrzącym oleju. Psychiczni jesteście z tymi licznikami.
I tym optymistycznym akcentem proponuję zakończyć kwestie "nabijania postów", bo powiedzmy szczerze kto teraz patrzy na te cyferki pod avkiem ? Chyba nikt... lepiej przerzucić się na pilnowanie, aby lud korzystał z słownika forumowego :')
Temat podobny rzeczywiście kiedyś był, ale tajemniczo zniknął po naszych przenosinach, a szkoda, bo przydatny jest
No więc mnie daaaaaawno nie było... Wiec chyba każdy o mnie zapomniał...
Więc witam wszytkich! Jestem Rix i interesuje się ogólnie fantasyką... Not ot sprawa załotwiona
Tak właśnie czekałem, co z tej jego wypowiedzi wyniknie I długo czekać nie musiałem
Niestety, ale jesteście z Deunan aktualnie jedynymi aktywnymi kobietami na tym forum (jeśli się mylę, to przepraszam).
W chwili obecnej mamy na forum, jakby to powiedzieć, ułamkogamie. Oczywiście liczy się jakość, a nie ilość. A do tego przydałoby się trochę więcej kobiecej kobiecej ręki nas prawdziwych mężczyzn porozstawiać po kątach.
Hmm, no nie przesadzajmy. Przedstawicielki płci przeciwnej wypowiadają się na forum Faerunu Jest ich tam kilka. Tylko jakby tu je zachęcić do pisania poza tym forum?