Przywitania
Witam właśnie znalazłam sobie to forum i ponieważ grywam sobie czasami w planescape torment to..... jestem i chciałam się przywitac
Cytat
Nom, takie coś by się przydało, ale coś czuje, że trzeba by zrobić tak żeby posty napisane tam się nie liczyły do ogółu, bo byłoby to wręcz idealne miejsce do ,,nabijactwa".
Esz....
Ekhtelion (moderator globalny) napisał:
Cytat
Zacznę chyba rachować kości wszystkim którzy mówią o nabijaniu postów. Albo gotować we wrzącym oleju. Psychiczni jesteście z tymi licznikami.
I tym optymistycznym akcentem proponuję zakończyć kwestie "nabijania postów", bo powiedzmy szczerze kto teraz patrzy na te cyferki pod avkiem ? Chyba nikt... lepiej przerzucić się na pilnowanie, aby lud korzystał z słownika forumowego :')
Temat podobny rzeczywiście kiedyś był, ale tajemniczo zniknął po naszych przenosinach, a szkoda, bo przydatny jest
Witam wszystkich użytkowników tego forum! Cóż, jestem tu nowy, dopiero dziś zawitałem w wasze skromne progi i mam nadzieję, że tego nie pożałuję
Witam wszystkich tu zebranych. Postanowiłem że od czasu do czasu coś mądrego albo i nie napiszę. Zatem cześć ;]