Centrum Oceny Avatarów
Mówmy świętom NIE!! Mówmy dosyć tego lipnego klimaty przez prawie szóstą część roku!! Fajny avek?
Ale prezenty to chcecie dostawać, co? XD
Wygląda na malowany akwarelami. Wiesz kto malował tego arta? (jeśli to ty to pełen podziw)
Olo, przestań z łaski swojej "interesować" się mną w kółko i naokrągło. Nie będę używać słowa 'czepiać się' bo to brzydkie słowo. Powiem wprost - odpieprz się.
(przepraszam za słowo wulgarne)
Wygląda na malowany akwarelami. Wiesz kto malował tego arta? (jeśli to ty to pełen podziw)
Olo, przestań z łaski swojej "interesować" się mną w kółko i naokrągło. Nie będę używać słowa 'czepiać się' bo to brzydkie słowo. Powiem wprost - odpieprz się.
Użytkownik Atis dnia Dec 21 2006, 09:03 AM napisał
[post="51815"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Oh uderzyłem w czuły punkt. Ojej.
Znalazłem go na jakimś blogu Jest jeszcze kilka takich podobnych. W miarę czasu pokażę te lepsze
Ps Olo nie rób sobie w dziewczynie wroga bo to z reguły boli
Ps Olo nie rób sobie w dziewczynie wroga bo to z reguły boli
Co tam Tutaj każdy wie już mniej więcej czego sie po kim spodziewać a avki powinny być śmieszne albo naprawdę dobrze dopracowane
Ps. Dobry avek... Cholera jakbym widział znowu Vadera i to w dodatku zmiksowanego z kotem... Nie Vader może nie ale na pewno jeden z klonów A i kokardka niczego sobie
Ps. Dobry avek... Cholera jakbym widział znowu Vadera i to w dodatku zmiksowanego z kotem... Nie Vader może nie ale na pewno jeden z klonów A i kokardka niczego sobie
Nawet fajny smoczek Też autorstwa Tooda?
No a ja biorąc pod uwagę zapowiadającego sie sylwka w domu również zmieniłem...
No a ja biorąc pod uwagę zapowiadającego sie sylwka w domu również zmieniłem...
No mówiłem ze będę się chwalił kolejnymi avkami z serii brzydkie, malowane i bekowe Oto kolejny
To ty jak się upiłes na LARPie czy czymś podobnym?
Tak w ogóle to nigdy się nie pytałem jak wam się podoba mój zmienny avatar
Tak w ogóle to nigdy się nie pytałem jak wam się podoba mój zmienny avatar
Heh no czasem człowiek jest nerwowy...
No Mistrz "Y" rządzi W ataku klonów podczas walki wymiatał
No Mistrz "Y" rządzi W ataku klonów podczas walki wymiatał