Dla wyjaśnienia... Avek ciemny bo komponuje sie z tłem z gry w której go używam że wygląda to tak jakby był wtopiony Po prostu czarny:P No... dodało się tylko symbolicznie trochę czerwieni na skrzydła i sztylety
Użytkownik Ekhtelion dnia Nov 16 2006, 03:54 PM napisał
To że coś jest pixelowate znaczy tyle, że widać piksele.
[post="50236"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Teorytycznie tak. Np. Duke Nukem 3D... albo Doom I i II.
Ale może być też tak jak powiedziałem wcześniej. Jeśli obrazek jest wykonany techniką Pixel Art to można na niego mówić że jest pixelowaty... tylko ciągle nie wiem czy właśnie o to Venowi chodziło
Hehe. Ale spam się rozkręcił . I to jeszcze Ekh jest jednym z jego prowokatrów . Dobra, koniec żartków. Ocenić też chciałem.
Avek Atis świetny. Uwielbiam klimaty Star Warsów i nigdy nie widziałem jeszcze tak... innego wydania Vedusia .
Kaanyr Vhok - ja tam nie uważam, żeby był pikselowaty, ale poza tą dyskusją za bardzo nie zwrócił mojej uwagi. Chyba rzeczywiście za mało na nim widać .
Gartris - mi też bardziej przypmina jakiegoś zabójcę i trzyma taki właśnie klimat. Tyle, że tu może właśnie więcej tej "ciemności" by sie przydało... I kto tu powiedział, że małe nie może być piękne ?
Wypraszam sobie spam. "Spam to elektroniczne wiadomości rozsyłane do osób, które ich nie oczekują. Najbardziej rozpowszechniony jest spam za pośrednictwem poczty elektronicznej oraz w Usenecie. Zwykle (choć nie zawsze) jest wysyłany masowo.
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej liczby informacji komercyjnych o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości. Aby określić wiadomość mianem spamu, musi ona spełnić trzy następujące warunki jednocześnie:
treść wiadomości jest niezależna od tożsamości odbiorcy,
odbiorca nie wyraził uprzedniej, zamierzonej zgody na otrzymanie tej wiadomości,
treść wiadomości daje podstawę do przypuszczeń, iż nadawca wskutek jej wysłania może odnieść zyski nieproporcjonalne w stosunku do korzyści odbiorcy. "
Jeśli już to ździebko rozszerzyliśmy temat tego topicu. Bądź co bądź rozmowa jest ciągle o avkach .
Ale żem zamieszał . O offtop chodziło oczywiście . Wybacz Ekh .