[GIII] Questy, z którymi macie problemy
Cytat
Mylisz sie Med tongue.gif Można być paladynem wystarczy wybrać stronę Innosa i kupić se perka
To nie to samo Ja miałem naraz umiejętności paladyna, maga ognia, wody, czarnego maga (czy jakoś tak ) i to wcale nie oznaczało, że jestem magiem bitewnym Chociaż właściwie jakby się nad tym zastanowić...
Cytat
No właśnie o to mi chodziło ;d Kiedy można wybrać strone i kiedy Rhobar uczy tej umiejętnośći.
Musisz wyzwolić Myrtanę, a jeżeli jeszcze wtedy nie będzie chciał uczyć cię tej umiejętności, to oznacza, że musisz przynieść mu 5 artefaktów Adanosa i zabić Zubena.
Użytkownik Medivh dnia Jan 14 2007, 03:30 PM napisał
W G3 nie można zostać paladynem (a właściwie nikim innym też nie)
[post="52769"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Jak nie można jak można ja raz przez przypadek zostałem orkowym najemnikiem jak juz gdzieś pisałem
Gość_Jason73*
#71Użytkownik Pioro dnia Nov 28 2006, 06:05 PM napisał
Mozew mi ktos powiedziec gdzie znajde bandytów ktorzy ukradli zborze z farmy kolo MONTERY nie moge ich za chiny znalesc a brakuje mi 1 repy zeby isc do bosa w monterze
[post="50672"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Po wyjściu z Montery skręcasz w prawo. Przechodzisz koło jednej farmy, drugiej farmy (z młynem) i odbijasz prostopadle w lewo. Kiedy znajdziesz ścianę idź oddalając się od drogi aż dojdziesz do miejsca gdzie znajdziesz zembacze. Zaraz za nimi jest przejście do zagrody (pieczary), w której siedzi kilku niemiłych panów (to oni). A za panami po prawo wielka jaskinia z różnym tałatajstwem. Warto mieć sporo mikstur życia.
Użytkownik Jason73 dnia Feb 5 2007, 10:02 PM napisał
Po wyjściu z Montery skręcasz w prawo. Przechodzisz koło jednej farmy, drugiej farmy (z młynem) i odbijasz prostopadle w lewo. Kiedy znajdziesz ścianę idź oddalając się od drogi aż dojdziesz do miejsca gdzie znajdziesz zembacze. Zaraz za nimi jest przejście do zagrody (pieczary), w której siedzi kilku niemiłych panów (to oni). A za panami po prawo wielka jaskinia z różnym tałatajstwem. Warto mieć sporo mikstur życia.
[post="53884"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
A ja coś do rzuce co do tej jaskini, idziemy prosto ...nie widzimy żadnego stwora a tu na prawo leży jaka roślina??>>??...DRAGOT fajnie co nie ?Aha a do tamtej jaskini to ja raczej nie polecam wchodzić, bo naprawde tam jest dośc ciężko a dla jedenj skrzynki której pilnuje z 30 zombiaków ... wole s poczekać jak będe miał np. 47lvl lub większy bo w tej jaskini to naprawde koszmar jest
Gość_anonim*
siemka mam pytanie otóż grajac w G3 przeszedłem jego bedac z buntownikami a teraz przechodze grając z orkami i kiedy ide do KANA i z nim rozmawiam on mowi że jest pewien że buntownicy znają jakies tajemne przejście do Vengardu i chce sie dowiedizec co to za przejście tylko problem jest ten ze zanim do niego doszedlem wybiłem już wszysktich buntowników i zabiłem króla reputacje u orków mam 83 a i jeszcze jedno czy da sie zrobić żeby ci orkowie co sa w Vengardzie i ci co go oblegaja byli dla mnie dobrzy i mnie nie atakowali??
Morderce Ramireza znajdziesz w ruinach niedaleko świątyni. Morderca nazywa się Hassan.
Oto link do mapy z zaznaczonym miejscem pobytu Hasana: http://www.gothicsite.pl/module/galery.aim.../galery/300.JPG
Hassan ma numer 49.
Oto link do mapy z zaznaczonym miejscem pobytu Hasana: http://www.gothicsite.pl/module/galery.aim.../galery/300.JPG
Hassan ma numer 49.
Użytkownik anonim dnia Feb 11 2007, 02:01 PM napisał
siemka mam pytanie otóż grajac w G3 przeszedłem jego bedac z buntownikami a teraz przechodze grając z orkami i kiedy ide do KANA i z nim rozmawiam on mowi że jest pewien że buntownicy znają jakies tajemne przejście do Vengardu i chce sie dowiedizec co to za przejście tylko problem jest ten ze zanim do niego doszedlem wybiłem już wszysktich buntowników i zabiłem króla reputacje u orków mam 83 a i jeszcze jedno czy da sie zrobić żeby ci orkowie co sa w Vengardzie i ci co go oblegaja byli dla mnie dobrzy i mnie nie atakowali??
[post="54301"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
nie. nie jest to możliwe tak samo orkowie w nordmarze niezależnie od tego kim jesteś są nastawieni wrogo do ciebie to troche głupio [sam sie zdziwiłem grając najemikiem orkowym ]