[GIII] Questy, z którymi macie problemy
Mam problem z tymi ognistymi pucharami.. jedenego z nich juz nie dostane bo mial mi go dac jeden z niewolnikow ktorych mialem wymienic w Monterze ale odmowilem tej blachej misji bo mialem na glowie wazniejsze-ale okazalo sie ze ta byla kluczowa-- i co teraz ?????? czy to juz koniec ? jest sens grac dalej?? zalamka.... ma ktos jakis pomysl?? prosze o odpowiedz -szkoda moich oczu i czasu czy to nie błąd..???
Użytkownik mora dnia Dec 19 2006, 10:37 PM napisał
Mam problem z tymi ognistymi pucharami.. jedenego z nich juz nie dostane bo mial mi go dac jeden z niewolnikow ktorych mialem wymienic w Monterze ale odmowilem tej blachej misji bo mialem na glowie wazniejsze-ale okazalo sie ze ta byla kluczowa-- i co teraz ?????? czy to juz koniec ? jest sens grac dalej?? zalamka.... ma ktos jakis pomysl?? prosze o odpowiedz -szkoda moich oczu i czasu czy to nie błąd..???
[post="51780"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
1) Wcale nie musisz dawać pucharów(będziesz poprostu zły xD)
2) Wyrżnij montere i sprawdź czyu przypadkiem nie możesz wyjąć mu pucharu z ekwipunku.
3) Chyba i tak możesz go wymienić wystarczy powiedzieć o tym najemnikom(nie jestem pewien)
Użytkownik Łowc@ dnia Dec 20 2006, 01:27 PM napisał
1) Wcale nie musisz dawać pucharów(będziesz poprostu zły xD)
2) Wyrżnij montere i sprawdź czyu przypadkiem nie możesz wyjąć mu pucharu z ekwipunku.
3) Chyba i tak możesz go wymienić wystarczy powiedzieć o tym najemnikom(nie jestem pewien)
[post="51787"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
dzieki...zaraz sprawdze -wymienic raczej nie moge bo juz nikt nie chce ze mna o tym gadac... l-wyrznac ich to nie taka latwa sprawa-ale sprobuje.... myslalem ze to juz lipa jak nie oddam wszystkich.. ale i tak bede chcial go zdobyc ---dzieki za pomoc
Użytkownik Łowc@ dnia Dec 20 2006, 04:52 PM napisał
ajj nie wyżynaj montery xD Najpierw chyba możesz go poprostu pobić
[post="51793"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ok-zabralem mu ten puchar... ale dlugo sie nie nacieszylem:( zorientowalem sie ze to juz koniec zadan a ja mam 71% reputacji w Monterze... ii nie dam rady wejsc do zamku chyba ze zdradze Sanforda to wykonam ostatnie...ale to nie wchodzi w rachube.... jest inny sposob zdobycia Montery? nie moge ich wszystkich wyzynac bo nie daje rady... ciagle wstaja i tak w kolko... k.... ciagle cos
-- a jednak dalem rade... nie wierze.. Teraz biegne na Trelis...
Siemka ja mam male pytanko bylem u Angira w krypcie z tymi kamieniami przodkow i juz mialem go rozwalic ale sie cofnalem kawalek zeby sie schowac uzupelnic zycie i wracam ja sie patrze a angira wciaga do skaly fajny bug naprawde i zniknal i nie wraca i moja prosba wezcie napiszcie czy on cos mial ciekawego bo ten pierwszy przodek mial helm i jestem ciekaw czy ten cos mial i czy bez rozwalenia go bede mial jakies problemy ?? a po drugie chcialem go przywolac kodem ale wlaczylem te kody naciskam tylde i wychodza mi jakies kwadraty i glupoty rozne i nie moge nic wpisac i zaden kod nie dziala moze wiecie co zrobic zebym mogl wpisywac kody ?? moze trzeba cos dodac w folderze z gra ??
z gory thx za pomoc
z gory thx za pomoc
Co do kodów, to wystarczy trochę poszukać... -> http://forum.gexe.pl/page-1-t4821-s0.html
W którymś moim poście z kolei jest opisane co i jak.
W którymś moim poście z kolei jest opisane co i jak.
Ze wszystkich umarlaków w grobowcach, tylko Akasha ma przedmiot, więc na innych możesz wypiąć tyłek. A co do kodów, to ja też miałem kwadraty i zwaloną grafikę w konsoli, ale wpisałem wszystko nawet się tam nie patrząc i Milten mi się pojawił (co nie zmienia faktu, że nic nie miał i nie chciał ze mną gadać ).
Białego rozpruwacza znajdziesz na północny wschód od klanu młota w górach.
mam jeszcze problem z przodkami znalazlem wsyztskichale z jednym mam problem koles na S sie nazywa i w jego jaskinii byly orki szaman i troche wojownikow ale nie bylo tak jego kamienia czy ktos wie moze jak go zdobyc ??
mam jeszcze problem z przodkami znalazlem wsyztskichale z jednym mam problem koles na S sie nazywa i w jego jaskinii byly orki szaman i troche wojownikow ale nie bylo tak jego kamienia czy ktos wie moze jak go zdobyc ??
Użytkownik Gabriel dnia Jan 6 2007, 08:06 PM napisał
W Faring jest.
[post="52485"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
a dokladniej ??
a i ten przodek nazywa sie Snoore wiec gdzie jest jego kamien dokladnie ?? z gory thx za pomoc
W Faring to chyba jest kamiec ale nie do tego przodka ja robie zadanie z tymi 6 przodkami ten o ktorym ty mowisz juz dawno go mam i zostal uzyty ale nie mam tego od Snoora w jego jaskini byly orki a gdzie kamien przodkow tylko jego mi brakuje z tych 6 prosze o pomoc
mozna mi napisac na gg 5847047
http://forum.gexe.pl/index.php?act=Atta...ype=post&id=435
W rubryczce "Ludzie dla okary" masz jego numer
Snoore to akurat nie w Faring jest albo ma go cieniostwór, albo ofiara na ołtarzu, albo leży na podwyższeniu w grobie, albo daje go Osmund(raczej nie). W Faring jest kanień jakiegoś gościa na E...
W rubryczce "Ludzie dla okary" masz jego numer
Użytkownik drago174 dnia Jan 6 2007, 07:23 PM napisał
a dokladniej ??
a i ten przodek nazywa sie Snoore wiec gdzie jest jego kamien dokladnie ?? z gory thx za pomoc
W Faring to chyba jest kamiec ale nie do tego przodka ja robie zadanie z tymi 6 przodkami ten o ktorym ty mowisz juz dawno go mam i zostal uzyty ale nie mam tego od Snoora w jego jaskini byly orki a gdzie kamien przodkow tylko jego mi brakuje z tych 6 prosze o pomoc
[post="52488"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Snoore to akurat nie w Faring jest albo ma go cieniostwór, albo ofiara na ołtarzu, albo leży na podwyższeniu w grobie, albo daje go Osmund(raczej nie). W Faring jest kanień jakiegoś gościa na E...
Cytat
W Faring jest kanień jakiegoś gościa na E...
Ejnara.
Cytat
I kiedy można zostać palladynem xd
W G3 nie można zostać paladynem (a właściwie nikim innym też nie). Możesz jedynie nosić zbroję paladyna. Do tego musisz zdobyć 50% respa u Buntowników.
Cytat
AAA no tak masz racje to tylko błąd programistów
...