[GIII] Questy, z którymi macie problemy
Człowieku, każde miasto można wyrżnąć samemu. I nie trzeba być wypasionym. Ja wogóle nie dawałem punktów w życie i mam je prawie na początkowym poziomie nadal (same rośliny jadłem) i sobie radzę bez problemu. Wbijasz się do jakiegoś domku, stoisz na jego środku i wyżynasz wszystkich, którzy wchodzą do niego. Będą wchodzić falami, a ty jesteś osłonięty od szamanów i kuszników. I tyle.
Użytkownik Łowc@ dnia Dec 1 2006, 06:50 PM napisał
Co ci się nie podoba w tych zdolnościach? Ja miałem przy monterze podobne(łucznictwo 108 siła 215 życie 300), a walczyłem ognistym mieczem(100 obr).
Może jestem jakiś dziwny ale zapisuje według standardu z poprzednich gothic'ów, czyli ok. 20 save'ów więc nie ma możliwości na takie coś . Z jednym savem bym nie wytrzymał(z dwoma lub trzema też), do tego po wykonaniu każdego zadania robie quick save.
Końcówki "ów" zawsze piszemy przez "Ó" , "już" się pisze przez Ż
PS: Pisząc tego posta nic nikomu nie chcę udowadniać/narzucać ani nikogo obrażać xD
Może jestem jakiś dziwny ale zapisuje według standardu z poprzednich gothic'ów, czyli ok. 20 save'ów więc nie ma możliwości na takie coś . Z jednym savem bym nie wytrzymał(z dwoma lub trzema też), do tego po wykonaniu każdego zadania robie quick save.
Końcówki "ów" zawsze piszemy przez "Ó" , "już" się pisze przez Ż
PS: Pisząc tego posta nic nikomu nie chcę udowadniać/narzucać ani nikogo obrażać xD
[post="51025"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
napisałem z błędami dlatego,że mi sie śpieszyło
aha i mam szeroki miecz wiem wiem troche gówniany no ale co zrobić?? czymś trzeba siekać
[Dodano po chwili]
mam takie pytanie czy Lee jest w G3??
czytałem na jednej stronce ze jest ale (uwaga) jest z nami w Ardeii i walczy!!!!
ale ja go nie widzialem i nikt nic o nim nie mowij jak narazie???
czy cos jest nie tak??? byl wraz z bezimmennym w Ardeii???
czy poprostu ktos podal zle informacje???
a jak byl to czemu go niewidziałem przeciesz calą Ardee przeszukalem (nie za Lee ale za kosztownosciami tongue.gif )i ge nie było
z gory dziekuja za odpowiedz biggrin.gif
(troche sie martwie ze go jeszcze nie widzialem bardzo go lubie i chcialbym mu pomuc w jego sprawie z krolem biggrin.gif )
Użytkownik Dany dnia Dec 3 2006, 09:04 PM napisał
EDIT
No tak, trzy posty takie same w różnych tematach ....
No tak, trzy posty takie same w różnych tematach ....
[post="51114"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
to tak dla pewnosci zeby ktos odpisal no i zeby ta odpowiec byla szybka
IMO jest taki jeden queścik a mianowicie "Świątynia w Bakareshu" od jednego z Czarnych Magów. Gdy reputacja w tym mieście wynosi 75%, możemy pełnoprawnie wejść do tej oto świątyni. Może brzmi to troche żałośnie, że wogóle o tym pisze, ale problem jest taki że ZA KAżDYM RAZEM JAK PYTAM SIE TEGO MAGA O POZWOLENIE WEJśCIA DO śRODKA, FACET UDZIELA MI ZGODY, ALE QUEST MI SIE NIE ZALICZA! I to w dodatku za każdym razem! Sory, ale nie wiem jak wy, ale mnie to strasznie wnerwia jak widze jakieś głupie, niezaliczone zadania w questlogu .
Mam taki problem a mianowicie:
mam zanieść wiadomość od sanforda do Okary ide na tą drugą farme gdzie wcześniej przynioslem zboże.Gadam tam z Rufusem i mowi mi,że uciaka do Okary i prosi zebym go oslaniał.oczywiscie zgadzam sie bo nie mam zielonego pojącia gdzie ta okara jest.Biegniemy kawalek A ON MI ZNIKA!!!!!
Co jest nie tak????
Chcialem sam iść do Okary ale jej nie znalazlem więvc proszę o odpowiedz co jest nie tak ze on znika?
Z góry wielkie dzieki
[Dodano po chwili]
szedłem kolo niego był na wyciągnięcie mojego miecza
wiem ze mam na mapie ale nie moge jej znalesc ale jeszcze poszukam
[Dodano po chwili]
szedłem kolo niego był na wyciągnięcie mojego miecza tongue.gif
wiem ze mam na mapie ale nie moge jej znalesc ale jeszcze poszukam blush.gif
mam zanieść wiadomość od sanforda do Okary ide na tą drugą farme gdzie wcześniej przynioslem zboże.Gadam tam z Rufusem i mowi mi,że uciaka do Okary i prosi zebym go oslaniał.oczywiscie zgadzam sie bo nie mam zielonego pojącia gdzie ta okara jest.Biegniemy kawalek A ON MI ZNIKA!!!!!
Co jest nie tak????
Chcialem sam iść do Okary ale jej nie znalazlem więvc proszę o odpowiedz co jest nie tak ze on znika?
Z góry wielkie dzieki
[Dodano po chwili]
Użytkownik Łowc@ dnia Dec 6 2006, 03:19 PM napisał
Kiedy postać jest daleko od ciebie to znika ale w tym zadaniu nie wiem jak
Okara? Masz na mapie!
Okara? Masz na mapie!
[post="51232"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
szedłem kolo niego był na wyciągnięcie mojego miecza
wiem ze mam na mapie ale nie moge jej znalesc ale jeszcze poszukam
[Dodano po chwili]
Użytkownik Łowc@ dnia Dec 6 2006, 03:19 PM napisał
Okara? Masz na mapie!
Okara? Masz na mapie!
[post="51232"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
szedłem kolo niego był na wyciągnięcie mojego miecza tongue.gif
wiem ze mam na mapie ale nie moge jej znalesc ale jeszcze poszukam blush.gif
Użytkownik Xardas 2006 dnia Dec 6 2006, 01:13 PM napisał
Mam taki problem a mianowicie:
Co jest nie tak????
Z góry wielkie dzieki
Co jest nie tak????
Z góry wielkie dzieki
[post="51231"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Okara? Masz na mapie!
musisz wykonać zadanie dla Masona(stoi za farmą z której zgarnia się mleko) a potem podać hasło Sanfordowi. Po tych dwóch czynnościach mozesz powiedzieć Marikowi że Sanford jest buntownikiem i papa ;].
EDIT:
Serio? JA tam zawsze musiałęm dobijać jeśli nie byli wrogo nastawieni(imię na czerwono)
EDIT:
Serio? JA tam zawsze musiałęm dobijać jeśli nie byli wrogo nastawieni(imię na czerwono)