Młot a nie topór, a zresztą i tak nic z nim nie można zrobic, bo on go nie chce. Wartośc w złocie 19
[GIII] Questy, z którymi macie problemy
Jest pod krzaczkiem jak się odwrócisz plecami do K. to trzymaj się ściany no i patrz pod krzaczki od str zbocza.
Gość_MAX*
Cześć ja mam problem w geldern mam wymagany poziom reputacji i kiedy ide do szamana grocka on mówi cos takiego"złe wieśći mora dłużej was nie będę tolerowac" i mnie atakuje a nic w geldern nie namieszalem.Prosze pomózcie mi bo nie wiem co sie dzieje.Bede wdzieczny za odpowiedz.
Też miałem taki problem. Jest on na stronie http://forum.gexe.pl/index.php?showtopic=4816&st=40. Najprawdopodobniej pobiłeś jakiegoś orka lub najemnika.
Hm tak na oko to ja bym wyjaśnił twój problem tak: nikogo nie pobiłeś w Geldern ( chociaż możliwe) ale dlatego mówią do ciebie że jesteś zła Morra, ponieważ odbiłeś zbyt dużo miast z rąk orków....
Mogę się mylić, ale mi wydaje się że po prostu odbiłeś więcej niż bodajże 4 miasta. W tym momencie orkowi dowódcy przestają być mili :]
A jeśli odbijesz bodajże 5 to wszyscy orkowie przestają być mili :]
Mogę się mylić, ale mi wydaje się że po prostu odbiłeś więcej niż bodajże 4 miasta. W tym momencie orkowi dowódcy przestają być mili :]
A jeśli odbijesz bodajże 5 to wszyscy orkowie przestają być mili :]
Jak by odbił za dużo miast, tzn.więcej niż 4 to by go każdy ork w mieście atakował, a nie tylko przywódcy lub szamani.
Tak,ale po odbiciu trzech,(a nie czterech tak przy okazji)miast,to orkowie będą cię atakować,ale tylko i wyłącznie,jak spotkamy się z przywódcą.Wtedy on mówicoś w stylu złe wieści.Morry atakują nasze miasta.Nie będziemy dłużej tolerować ich obecności.Każdy w to zamieszany zginie.I wtedy już każdy ork będzie nas atakował,więc już z orkami sojuszy on robić nie może.
Gość_malik*
Witam wszystkich i pozdrawiam!!!!
mam taki problemik.....otóż w Silden Anog karze mi przynieść ekwipunek orków którzy próbowali przez przełęcz przebić sie do Silden i nie mogę ich znaleźć......gdzies czytałem że są niedaleko Silden i trzeba tylko poczekać aż ich wilki zjedzą.....ale GDZIE oni są????????????wiem że to raczej poboczny quest ale mnie to gryzie i proszę o pomoc.......i jeszcze jedno czy wie ktoś gdzie są zbiegli niewolnicy z Silden..znalazłem 3 i brakuje mi 2 a za jednego dostaje się +1 reputacji u buntowników a mam 49% i napaliłem sie na zbroję.....
mam taki problemik.....otóż w Silden Anog karze mi przynieść ekwipunek orków którzy próbowali przez przełęcz przebić sie do Silden i nie mogę ich znaleźć......gdzies czytałem że są niedaleko Silden i trzeba tylko poczekać aż ich wilki zjedzą.....ale GDZIE oni są????????????wiem że to raczej poboczny quest ale mnie to gryzie i proszę o pomoc.......i jeszcze jedno czy wie ktoś gdzie są zbiegli niewolnicy z Silden..znalazłem 3 i brakuje mi 2 a za jednego dostaje się +1 reputacji u buntowników a mam 49% i napaliłem sie na zbroję.....
dziękuję bardzo za podpowiedź a orków znalazłem sam byli trochę bardziej na zachód od Anoga......a mam takie pytanko do kumatych.otóż z tego co wiem to po wycięciu w pień orków z 4 miast w Monterze później ma sie "przesrane" w reszcie miast.....mam raczej wykonane wszystkie zadania w tych miastach a moje pytanie brzmi czy mogę wyciąć wszystkich Orków w Monterze żeby potem normalnie grać tzn na pustyni i w ogóle i jeszcze jedno pytanie to co jest w Faring że dostanie sie do zamku wymaga 50% reputacji u Orków