Czempion Chwały
Ilość postów: 2898
Klasa: Rycerz
Nie wiem czemu, ale skojarzyło mi się z mieszkańcem Uzbekistanu który dostał bilet do Peru, ale dojechał do Brazylii i zesłano go następnie do Meksyku, gdzie zaczął szukać węgla. Takie skojarzenie no...
Rekrut
Ilość postów: 2966
Klasa: Przybysz z Krypty
Alvaro, zapomniałeś dodać, że kąpiesz się raz w tygodniu, zęby czyścisz wyłącznie źdźbłem trawy, a od chłopców często wolisz kozy, choć i kurczakom parę razy się dostało. Ale tak ogólnie to sympatyczny facet z Ciebie... nioh, nioh.
Templariusz Mroku
Ilość postów: 1259
Klasa: Mroczny Rycerz
Krzysztof. My się widzimy niedługo więc uważaj sobie ;p
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Mar to się chyba teleportuje po tej Polsce. ;p
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Starszy
Ilość postów: 1516
Klasa: Wampir
A co to za... osada, którą sfotografowali wraz z sobą?
[Dodano po 2 minutach]
Fragment osady, ok.
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Ahahahaha. ;D
Co się uśmiałem;p
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Templariusz Mroku
Ilość postów: 1259
ojacie ;p padłam, dobre ;p
[Dodano po 2 minutach]
@kami, cudowny dworzec w Bytomiu ;p
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
A gdzie to? Hałaji? Barbados?