Zdjecia forumowiczow
Węgla brakło? Bo żeście zeżarli cały, hanysy jedne
Jak to jedna Ślązaczka mówiła "Bez Śląska Polska by zdechła! My to byśmy byli potęgą"
Uwielbiam mieszkańców Silesi <3 Ten lokalny nacjonalizm
Jak to jedna Ślązaczka mówiła "Bez Śląska Polska by zdechła! My to byśmy byli potęgą"
Uwielbiam mieszkańców Silesi <3 Ten lokalny nacjonalizm
W całym tym artykule piszący Stalin, z informacją o konieczności dokonania poprawek, najbardziej mnie rozbawił Prześmieszne nawiązanie do historii Polski
Musiałam mieć portrecik na potrzeby projektowe to i wam pokaże, może mi się w końcu uda kogoś zamordować twarzą : p
http://farm4.static.flickr.com/3490/329035...437117bd0_o.jpg
btw: szukam dzielnego i odważnego i przystojnego i w ogóle miodnego oprowadzacza na pyrkon x D ważne, żeby miał mocne nerwy : p
http://farm4.static.flickr.com/3490/329035...437117bd0_o.jpg
btw: szukam dzielnego i odważnego i przystojnego i w ogóle miodnego oprowadzacza na pyrkon x D ważne, żeby miał mocne nerwy : p
Znam takiego. Słusznego wzrostu, lekki zarost, bujne włosie, szlachetne rysy twarzy... Nazywa się Aluch xD
Btw. Ja na pyrkonie jestem ci prelegentem, to mogę i robić za oprowadzacza. O ile chcesz łazić w grupie trolla w stroju średniowiecznym, plus gobliny ;p
Btw. Ja na pyrkonie jestem ci prelegentem, to mogę i robić za oprowadzacza. O ile chcesz łazić w grupie trolla w stroju średniowiecznym, plus gobliny ;p
Rozdyma się niczym paw i niemalże pęka z dumy
Pewnie i tak na początku będę zestresowany jak jasna cholera xD
Taka tradycja, że nosze ludzi na plecach... ;p
Pewnie i tak na początku będę zestresowany jak jasna cholera xD
Taka tradycja, że nosze ludzi na plecach... ;p
A po kiego komuś "pyrokonowy oprowadzacz", hu? Książeczka pyrkonowa jest, numerki na drzwiach toże, ludzi których w razie wu można zapytać - multum.
Śmieszne.
Jak faceta tam jedziesz szukać, to może casting zorganizuj .
Guziec, za konika robisz? Zapytaj Matta, jak się kończy bycie czyimś ogierem , On ma wprawę w ujeżdżaniu... ekhm.
Śmieszne.
Jak faceta tam jedziesz szukać, to może casting zorganizuj .
Guziec, za konika robisz? Zapytaj Matta, jak się kończy bycie czyimś ogierem , On ma wprawę w ujeżdżaniu... ekhm.
Shasfana: Owszem Pełna zgoda i akceptacja
Li: Nie tam, Matt i tak jest wystarczająco oblegany. Zostanę przy kobietach... chlip. : (
Li: Nie tam, Matt i tak jest wystarczająco oblegany. Zostanę przy kobietach... chlip. : (
To co taszczysz na plecach, to zdecydowanie nie jest kobieta... chyba, że moje oczy już zupełnie popadły w ruinę ...
Skąd ten poczciwy nowosolanin na plecach Ma... Ach. To najwyraźniej zdjęcie z mojej osiemnastki. Grubo było...(!?)
PS: Matek Wielki daleko do kobiety nie ma. To znaczy chodzą na dzielni ploty, że jestem bardziej męska od niego.
PS: Matek Wielki daleko do kobiety nie ma. To znaczy chodzą na dzielni ploty, że jestem bardziej męska od niego.
Wiesz Li, przez moje gabaryty jestem często traktowany jako osobnik idealny do roli muła - tragarza.
Ponadto odpowiednie stężenie pewnych płynów we krwi robi swoje
Ponadto odpowiednie stężenie pewnych płynów we krwi robi swoje