Zdjecia forumowiczow
A mi przyszła na myśl nalepka z tubki z żelem "Mega artystyczny nieład" :]
Miała być fota ze studniówki, więc jest fota ze studniówki:
To ja i użytkownik o wdzięcznej nazwie Matek Wielki, który ze mną chla... to znaczy dzielił te piękne chwile
Będzie tego więcej, jak zbiorę płytkę ze zdjęciami ze wszystkich aparatów, bo na moim są wszyscy tylko nie ja sama...
To ja i użytkownik o wdzięcznej nazwie Matek Wielki, który ze mną chla... to znaczy dzielił te piękne chwile
Będzie tego więcej, jak zbiorę płytkę ze zdjęciami ze wszystkich aparatów, bo na moim są wszyscy tylko nie ja sama...
Na szczęście nie jestem wyższa xP On ma z 190, a ja mam 177 czy 178. Miałam 8-centymetrowe obcasy, więc nie byłam od niego wyższa. Na zdjęciu siedzimy, więc tym bardziej trudno jest mi być wyższą od niego xP
Od razu tam moja xD Ja tylko kredę trzymałem, reszta sama się zrobiła ;p
Jakbyś teraz taka stara była. Ja tam jestem dumna ze swojego 156 w obcasach
Coby perfidnie nie spamować: znajdź dwa błędy na koszulce Krzysia. (Przy okazji dowiedziałam, że jeden już nie jest wcale takim błędem. I tak, ta głowa w rogu jest moja.)
Coby perfidnie nie spamować: znajdź dwa błędy na koszulce Krzysia. (Przy okazji dowiedziałam, że jeden już nie jest wcale takim błędem. I tak, ta głowa w rogu jest moja.)
Po pierwsze:
tę koszulkę, a nie tą koszulkę (to jest błąd dopuszczalny w mowie, ale nie w piśmie)
Po drugie:
brak tam przecinka przed gdy?
Dziewczyny, zamieńmy się na tydzień wzrostem i wspólnie podejmiemy decyzję, co jest lepsze. I zaręczam - nikt nie stanie po stronie wysokości xP
tę koszulkę, a nie tą koszulkę (to jest błąd dopuszczalny w mowie, ale nie w piśmie)
Po drugie:
brak tam przecinka przed gdy?
Dziewczyny, zamieńmy się na tydzień wzrostem i wspólnie podejmiemy decyzję, co jest lepsze. I zaręczam - nikt nie stanie po stronie wysokości xP
Prawdziwi Szkoci (pominąć należy fakt że mój ziom założył kilt tył na przód, to nie ma znaczenia ; D )
http://img132.imageshack.us/my.php?image=p1020359qs1.jpg
http://img132.imageshack.us/my.php?image=p1020359qs1.jpg