Ty Haniu nie wspominaj mi o gotyckich polconowych dupskach Jaki kierunek, takie dziewczyny. Na biotechu są te najbardziej pozytywnei zwariowane. Niestety, na tej fotce nie ma mojej lubej, może kiedyś się nią "pochwalę"
Piersi Val, piersi Trochę ogłady i szacunku do tych fascynujących krągłości. Spójrz się jakie mam ramię i się zastanów czy warto mówić "cycki"
Ho ho ho, to żem groźnie zabrzmiał. Mrau.
Hmm... To chyba znak, że powinnam wrzucić kilka zdjęć, na których jestem z na pół roznegliżowanymi facetami, którym wrzucam błoto za gumkę opiętych slipów? x] Ładna Panna O.
O tobie nic nie mówię, bo jak niedawno wspomniałam: jestem skryta.
Nikt nie ma lepszej klaty od boskiego Inka/Maja/Azteka/Apacza/Irokeza (niepotrzebne skreślić) i nie wiem, dlaczego nie wygrał wyborów na Mistera Gameexe.
Krzysiu, bo widzisz, jak już będę wrzucać perwersyjne zdjęcia, to takie, na których widać głównie tych panów, którym nawrzucam... błota. Więc nic ciekawego się nie zapowiada - nie ma co pogwizdywać ze zniecierpliwieniem, chyba że lubisz zabłoconych panów.
Znaczy może i coś tam się zapowiada, ale to po majowym weekendzie i wciąż pozostaję w stanie niezdecydowania odnośnie ujawniania tak zabójczych zdjęć, jak te, które zrobię.