Wszystkiego najlepszego dla Vanity! Kolejna osoba wchodzi dziś w dorosłość :] Najlepszego, dużo zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia i pieniędzy, byś miała za co to zdrowie marnować
Zdrowia, szczęścia pomyślności... to standard. Życzę więc podążania wytyczoną ścieżką, trzeźwości w doborze osób ze swojego otoczenia, szczerości od innych gdy jest potrzebna oraz stawiania sobie poprzeczki wysoko, by mieć do czego dążyć w przyszłości
PS: Trzeci raz udało mi się wysilić na coś skomplikowanego, wow.
Jest mi bardzo miło, że tylu z was było skłonnych zajrzeć na sam dół i zobaczyć "Dziś urodziny obchodzą: Vanita Scalfari (18)" xD
Jest mi też bardzo miło za tyle ciepłych słów! Dziękuję ^_^
Wszystkiego najlepszego Vanito! Oby pełnoletność była Ci przychylną. Dużo szczęścia, pomyślności, pomyślności i radości ,szczęścia, radości, pomyślności, i wszystkiego najlepszego [reset] Wszystkiego najlepszego Vanito! Oby pełnoletność[zgrzyt]
Cholera, sorry, generator życzeń urodzinowych dostał za dużego kopa energi
Co prawda rano już je składałem ale... najlepszego dla mojej kobietki która weszła w ten magiczny wiek, gdy zmarszczki stają się realną groźbą :* Stu lat z Marudem xD
I tak zawsze byłam szczególnie okrutna, więc gdyby mi coś udowodnili, to sądzona byłabym jak dorosła ^_^ Dziękuję jeszcze raz za wszystkie te życzenia... Żeby mi te wasze miłe słowa bokiem nie wyszły... ;*