Wszystkiego najlepszego...
Zdrowia, szczęścia pomyślności... to standard. Życzę więc podążania wytyczoną ścieżką, trzeźwości w doborze osób ze swojego otoczenia, szczerości od innych gdy jest potrzebna oraz stawiania sobie poprzeczki wysoko, by mieć do czego dążyć w przyszłości
PS: Trzeci raz udało mi się wysilić na coś skomplikowanego, wow.
PS: Trzeci raz udało mi się wysilić na coś skomplikowanego, wow.
Jest mi bardzo miło, że tylu z was było skłonnych zajrzeć na sam dół i zobaczyć "Dziś urodziny obchodzą: Vanita Scalfari (18)" xD
Jest mi też bardzo miło za tyle ciepłych słów! Dziękuję ^_^
Jest mi też bardzo miło za tyle ciepłych słów! Dziękuję ^_^
Wszystkiego najlepszego Vanito! Oby pełnoletność była Ci przychylną. Dużo szczęścia, pomyślności, pomyślności i radości ,szczęścia, radości, pomyślności, i wszystkiego najlepszego [reset] Wszystkiego najlepszego Vanito! Oby pełnoletność[zgrzyt]
Cholera, sorry, generator życzeń urodzinowych dostał za dużego kopa energi
Cholera, sorry, generator życzeń urodzinowych dostał za dużego kopa energi
Co prawda rano już je składałem ale... najlepszego dla mojej kobietki która weszła w ten magiczny wiek, gdy zmarszczki stają się realną groźbą :* Stu lat z Marudem xD
Ja też składałem, chyba nawet w nocy, ale co, gorszy od Marudnego będę?
Najlepszego, przede wszystkich mocnych jak cholera nerwów Uważaj z zabijaniem, od teraz odpowiedzialność za trupy spada na Ciebie xD
Najlepszego, przede wszystkich mocnych jak cholera nerwów Uważaj z zabijaniem, od teraz odpowiedzialność za trupy spada na Ciebie xD
I tak zawsze byłam szczególnie okrutna, więc gdyby mi coś udowodnili, to sądzona byłabym jak dorosła ^_^ Dziękuję jeszcze raz za wszystkie te życzenia... Żeby mi te wasze miłe słowa bokiem nie wyszły... ;*
Nie mogę się powstrzymać i napiszę... już o 17 roku życia odpowiadamy przed wymiarem sprawiedliwości jak dorośli