Wszystkiego najlepszego...
No i coś ode mnie - Zdrowia, szczęścia, pomyślności no i spełnienia marzeń dla dzisiejszych solenizantów.
Tak jak pisał Dany, mogę jeszcze życzyć Atis, by oderwała się od najnowszej technologi i tych wszystkich Crysisów, Nomadów, itd.
Co do Cielsona, to częściej nas odwiedzaj no i... nie trać swej weny do wierszyków.
Tak jak pisał Dany, mogę jeszcze życzyć Atis, by oderwała się od najnowszej technologi i tych wszystkich Crysisów, Nomadów, itd.
Co do Cielsona, to częściej nas odwiedzaj no i... nie trać swej weny do wierszyków.
Dołąnczam się do życzeń dla dzisiejszych solenizantów, wszystkiego naj .
Chciałem serdecznie podziękować (z drobnym, miesięcznym opóźnieniem) za pamięć i życzenia urodzinowe.
GE - Dziękuję.
ps. Jest to mój pierwszy post od zamierzchłych czasów...
GE - Dziękuję.
ps. Jest to mój pierwszy post od zamierzchłych czasów...
Jak zwykle się spóźniłem i będą nieoryginalne życzenia.
Oczywiście wszystkim życzę najów, ale szczególnie Atis: żeby zdobycie władzy nad światem nie było dla Ciebie męczące, obsługa sklepowa lepiej Cię rozumiała, a Crysis doczekał się kilku kontynuacji.
Oczywiście wszystkim życzę najów, ale szczególnie Atis: żeby zdobycie władzy nad światem nie było dla Ciebie męczące, obsługa sklepowa lepiej Cię rozumiała, a Crysis doczekał się kilku kontynuacji.
Chlip... aż się popłakałam ze wzruszenia. Dziękuję! Kocham was! Obiecuję, że jak zdobędę władzę nad wszechświatem, to obsadzę was wszystkich na jakiś ciekawych stanowiskach.
Ekh, co miało znaczyć to równanie? XD
Uwielbiam urodziny... taki coroczny zastrzyk gotówki... świetne uczucie...
Ekh, co miało znaczyć to równanie? XD
Uwielbiam urodziny... taki coroczny zastrzyk gotówki... świetne uczucie...