[FT] Co sadzicie o FT?
hmmm byl to jedyny fallout w jakiego gralam i w sumie mi sie nawet podobal fajnie sie gralo fajna grafika ale jakis taki troche maly i ma jedna porabana misje co trzeba bronic katedry co ja sie przy niej nerwow najadlam bosz ale ogolnie spoko gierka mi sie podoba ogromny wybor broni z pancerzami bylo troche kiepsko ale da sie zyc noi taki maly swiat troche i mala swoboda dzialan
Wiesz, osobiscie nie uwazam, ze FT byl taki zly, ale na pewno nie przebil piewrwszych dwoch. "Pytanie offtopic: hubert jakiej muzy sluchasz?" ( o muzyce to sobie na gg albo pm pogadajcie ;] ) A co do F3 to chyba bedzie tak jak z nowym UFO. Niby fajne, ale to juz chyba nie to samo....
Jest poprostu troche w innym stylu. Fallouty 1,2 były RPGami pełną gębą, a Tactics jest "Taktyczny" . Podoba mi się, że jest drużyna i można grać w czasie rzeczywistym. Grafika też fajna, świat ten sam tylko troche wcześniej. Mi się bardzo podoba, choć jest inny od pozostałych dwóch. Grałem w niego już 3 razy, a za 3 razem przeszedłem go podstawową trójką. Fajnie było
Eeeeeeeeeeeee............ tam mi się b.podobał FT ! Przelazłem wszystkie części Fallouta i jakoś nie narzekałem
Nie oceniaj gry jak ją nie przelazłeś ja sie nauczyłem tego od kiedy przelazłem wspaniałą gierkę zwaną Planescape: Torment (wcześniej myślałem, że to wielki shit ! Ale byłem głupi ) Fabuła rozkrecała się pewnie dopiero Oczywiście nie przebije F1 i F2, ale ogólne wrażenia są bardzo dobre
P.S. Ja wiem czy liniowa ???? Zawsze można se zmieniać ekipę, poodkrywać sekretne lokacje i w końcu są 3 zakończenia
Cytat
Ja mialem mieszane uczucia.... Niby grafika lepsza, wiecej broni itd, ale to juz chyba nie to co poprzednie czesci... Z polowe chyba przeszlem i pozniej mi sie odechcialo... Za liniowe :?
Nie oceniaj gry jak ją nie przelazłeś ja sie nauczyłem tego od kiedy przelazłem wspaniałą gierkę zwaną Planescape: Torment (wcześniej myślałem, że to wielki shit ! Ale byłem głupi ) Fabuła rozkrecała się pewnie dopiero Oczywiście nie przebije F1 i F2, ale ogólne wrażenia są bardzo dobre
P.S. Ja wiem czy liniowa ???? Zawsze można se zmieniać ekipę, poodkrywać sekretne lokacje i w końcu są 3 zakończenia
Gra jest swietne, tak jako Fallout jak i totalnie z nim nie zwiazana. Ja do niej niepodchodiziem jako do RPG lecz do gry taktycznej z elementami fabularki i sie nie zawiodlem w najmniejszym stopniu caly < no moze poza przetlumaczeniem Deathclawow na Szpony Smierci, kur... jak to brzmi xD > Fajna fabulka no i mozliwosc wybrania zakonczenia. Akcje jakie mozna odwalac wojakami tez sa szerokie
Z jednej strony nigdy tego typu gierek nie lubilem, ale jakos sie przemoglem, w koncu gierka nalezala do jednej z najlepszych serii komputerowych erpegow. Zaczalem grac i... wciaglo mnie, gra moze nie jakas wielka, ale nadal czulem ten postapokaliptyczny klimat wczesniejszych falloutow. Osobiscie cenie go nawet wyzej niz jedynke, a to i tak tylko dla tego, ze w jedynke gralem tylko raz, dwojke przeszlem kilkanascie razy, tacticsa zdaje sie 2. Polecam
O ile Świat krypt wciągnął mnie na długie dni i nieprzespane noce
to do FT nie potrafię się jakoś przekonać. Niby klimat ten sam a jednak to nie to.
to do FT nie potrafię się jakoś przekonać. Niby klimat ten sam a jednak to nie to.
Ja w Fallout tactics grałem tylko pare godzin i mogę stwierdzić że był nawet, nawet.
Co mi przeszkadzało:
-słaba grafa.
-wiele bugów.
-taki dziwny poziom trudności.
-niektóre etapy były mocno podobne do siebie.
co mi się podobało:
-klimat postapokaliptyczny, którego znajdziemy w niewielu innych grach.
-rozwój postaci
-ogólnie ciekawa gra.
sądze że jak na grę wydaną w 2001r. jest naprawdę dobry.
Oceniłbym go na 7/10.
P.S. Nie lubię takich typów gier, a mimo to Fallout mnie wciągnął.
Co mi przeszkadzało:
-słaba grafa.
-wiele bugów.
-taki dziwny poziom trudności.
-niektóre etapy były mocno podobne do siebie.
co mi się podobało:
-klimat postapokaliptyczny, którego znajdziemy w niewielu innych grach.
-rozwój postaci
-ogólnie ciekawa gra.
sądze że jak na grę wydaną w 2001r. jest naprawdę dobry.
Oceniłbym go na 7/10.
P.S. Nie lubię takich typów gier, a mimo to Fallout mnie wciągnął.
Ja osobiście uważam, że FT jest gorszy od poprzednich wersji, a dlatego, bo ten Fallout zbyt odchodzi od poprzedników i po prostu mnie aż tak nie wciągnął jak Fallout 2. W FT rozmowy praktycznie nie było, tylko kilka przycisków w zależności od tłumaczenia:OK, Dalej, Handel i Hazard. To jest w tym Fallout-cie Tactics najgorsze!