moje smoki i polniebianie... jakos tak najfajniejsi mi sie wydaja, ej to niezla jestes nie znam dziewczyny ktora by sie rpg zajmowala i w ogole wiedziala co po jest...
Feanor, ja sie eRPGami nie zjmuję. W moim otoczeniu nie ma osób, które by mnie nauczyły grać. No oprócz mojego kuzyna, którego widuję ze trzy razy do roku i moja starsza siostra. Raczej znam się na potworach niż na samych....eee......zasadach. Lubię sobie porysować kiedy myślę, że już umrę z nudów na lekcji.
P.S. Pilnie poszukuję kogoś kto nauczy mnie grać w DnD . Adres maila
smoczyca92@interia.pl
Oferta ważna cały czas, aż dam znać, że możemy zorganizować sesję .
Atis jesli masz stale zlacze lub cokolwiek takiego, ze nie musisz placic za minuty to poszukaj w internecie... A jak nie to powiedz mi albo komus z forum to postaram sie znalezc i wysle na maila.
Devilus masz we mnie sojusznika nich żyje ogień i śmierć błąchachacha (czasami mi ise wydaje że jestem obłąkany) jestem Hordmistrzem (a przynajmniej taki tutuł mi nadano gdyż zajmuje isę tworzeniem bestii do papierowych rpg a w mojim zamiłowaniu są oczywiście nieumarli i demony błachacha
Smierc, ogien, kolor czarny i te sprawy :lol: Hehe, jak ostatnio mama mi powiedziala, ze moge sobie pokuj sam "udekorowac" to po 2 dniach mowila, zeby wszystko wrocilo na swoje miejsce... :622: