Jak się tu znalazłeś ?
Jak się znalzałeś na tej stronce/forum ?
Baner na innej stronce (podaj jakiej) (5 głosów [4%])
Reklama na innym forum (podaj jakim) (4 głosy [3.2%])
Kolega mi polecił tą stronkę (26 głosów [20.8%])
Znalazłem w googlach, tudzież w innej wyszukiwarce (66 głosów [52.8%])
Newsletter (0 głosów [0%])
Baner/link w cudzej sygnaturze (1 głos [0.8%])
Inaczej niż w podanych przykładach (23 głosy [18.4%])
Użytkownik zbyl2 dnia sob, 23 cze 2007 - 11:45 napisał
szukałem jakiś informacji o.... o czym to ja szukałem? nie ważne w każdym razie wpisałem coś w google wyszukało mi tą strone weszłem na forum i mi się podobało więc zostałem...
[post="70767"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Kłopoty z pamięcią w tak młodym wieku? Nie dobrze
Ja szukałem czegoś o Białym Rozpruwaczu i trafiłem tutaj i zostałem na stałe.
Ja natomiast z zasobów zgromadzonych w portalu gexe.pl korzystałem już od dość dawna, zarejestrowałem się również na forum, nie wzbudziło ono jednak początkowo mego zainteresowania (Mystro, przebacz mi...), dopiero po jakimś półroczu począłem się zajmować w miarę aktywnym uczestnictwem na nim
Brat mi powiedział o tej stronie. Wchodziłem wcześniej na tę stronę, ale to forum mnie nie zachęcało żebym się zarejestrował. Potem pomyślałem sobie: kurczę, nie jestem zapisany na żadnym forum! Więc przy następnej wizycie zarejestrowałem się i wcale tego nie żałuję! Codziennie wchodzę na to forum i piszę dużo postów, bo jest o czym!
A ja już nie pamiętam. Zupełnie... Ani jak znalazłem stronę, ani jak znalazłem forum, ani dlaczego się zarejestrowałem...
Nie, nie mam problemów z pamięcią*. Najwyraźniej moje wspomnienia były zbyt niewygodne dla rządu USA i mi wymazali pamięć. Łobuzy jedne.
_______
* po tym jednym zdaniu widać, że z kłamaniem też.
Nie, nie mam problemów z pamięcią*. Najwyraźniej moje wspomnienia były zbyt niewygodne dla rządu USA i mi wymazali pamięć. Łobuzy jedne.
_______
* po tym jednym zdaniu widać, że z kłamaniem też.
No więc.. Byłem sobie użytkownikiem innego serwisu i co nieco nawet na tamtejszym forum się udzielałem. Potem trafiłem na post pana Xandosa, reklamujący Faerun, grę, w której nieźle namieszał swego czasu... Postanowiłem się zarejestrować i choć z początku niezbyt mi coś takiego przypadło do gustu, jednak zostałem. Łatwo odgadnąć, że potem trafiłem też na forum gameexe. Głównie do działu Faerunu, ale i tak przynajmniej macie jednego usera więcej..