Grałem sobie w jeden z licznych mmorpg, lecz gierka się rozpadła i zacząłem szukać jakiejść w której jest jeszcze mało ludzi i "ta" atmosfera. Spodobał mi się Faerun a tam jest link do forum... No i jestem
Ja po prostu przeszukiwałem google w poszukiwaniu rozwiązania do jakiegoś RPG-a (bodajże Baldur's Gate ), no i w wynikach najtrafniej wypadła właśnie ta extra stronka
Mój brat był zarejestrowany na http://gothic.phx.pl/ i mi się ta strona spodobała, ale nie mogłem się na niej zarejestrować bo nie można dwa razy z tego samego IP Jakiś czas potem chyba coś wyszukiwałem w googlach i trafiłem tutaj Forum jest niemal identycznie skonstruowane jak to z GothicSite, więc się zarejestrowałem. Ot, cała historia
A mnie kiedyś zwerbował Slade, ale jakoś przez kilka miesięcy miałem przerwę. Potem zorientowałem się, że wspomniany wyżej Gothic Site ledwie zipie i postanowiłem go dobić xD no i jestem i męczę was
Trafiłem tutaj ponieważ kumpel spytał się, czy nie nudzi mi się i czy bym nie pograł w jakiegoś MMORPG. Pograłem sobie na Faerunie i się w pewnym momencie zdenerwowałem, ze nie wiem co się dzieje i tak oto trafiłem tutaj.