Pozdro Tokar
Jak się tu znalazłeś ?
Jak się znalzałeś na tej stronce/forum ?
Baner na innej stronce (podaj jakiej) (5 głosów [4%])
Reklama na innym forum (podaj jakim) (4 głosy [3.2%])
Kolega mi polecił tą stronkę (26 głosów [20.8%])
Znalazłem w googlach, tudzież w innej wyszukiwarce (66 głosów [52.8%])
Newsletter (0 głosów [0%])
Baner/link w cudzej sygnaturze (1 głos [0.8%])
Inaczej niż w podanych przykładach (23 głosy [18.4%])
Gdyby Nazin sie niechwalil i caly czas nieprosił go zebym mi w php pomagał to bym nigdy tu nietrafil
Ale on jest taki ze lubi sie chwalic
Ale on jest taki ze lubi sie chwalic
Moj kolega pozyczył mi Gothica a potem inny go miał i znalaZŁ tą stRonę i poleciŁ koledze, a kolega mi
Twoje posty to masakra...
Twoje posty to masakra...
Wszystko przez tą wredotę Strażnika, teraz będzie płacił za kurację odwykową...
Zaczął od Faerun, potem jeszcze się rozrosło na portal i forum
Zaczął od Faerun, potem jeszcze się rozrosło na portal i forum
Grałem sobie w jeden z licznych mmorpg, lecz gierka się rozpadła i zacząłem szukać jakiejść w której jest jeszcze mało ludzi i "ta" atmosfera. Spodobał mi się Faerun a tam jest link do forum... No i jestem
Ja po prostu przeszukiwałem google w poszukiwaniu rozwiązania do jakiegoś RPG-a (bodajże Baldur's Gate ), no i w wynikach najtrafniej wypadła właśnie ta extra stronka
Mój brat był zarejestrowany na http://gothic.phx.pl/ i mi się ta strona spodobała, ale nie mogłem się na niej zarejestrować bo nie można dwa razy z tego samego IP Jakiś czas potem chyba coś wyszukiwałem w googlach i trafiłem tutaj Forum jest niemal identycznie skonstruowane jak to z GothicSite, więc się zarejestrowałem. Ot, cała historia
Ja szukałem pomocy w związku z problemem z NwN:HotU. Potem napisałem jeszcze chyba dwa posty, potem się zarejestrowałem i tak to było...