Marszałek Wojny
Ilość postów: 1640
Klasa: Kosmiczny Marines
Nie no, po prostu mapa XL jest srogo duża i obawiam się, że umrę przed kompem jak jakiś Koreańczyk:P
Opiekuńczy duch
Ilość postów: 3108
Klasa: Łowca
Hmmm, coś w tym Kurze jest. Może mapa o rozmiar mniejsza - Lka - nadałaby się do naszej zabawy, co?
Tancerz ostrzy
Ilość postów: 5259
Klasa: Zabójca
Ja jestem za XLką z podziemiami i za randomowym rollem na zamki - ostateczny showdown ulubionymi castlami możemy sobie urządzić we własnym zakresie moi drodzy.
A jeszcze bardziej jestem za jakąś turniejową mapą, która zapewni wszystkim równy start i pozwoli best man win. Niekoniecznie 1000 wysp, ale coś w sieci albo w samej grze do turniejów na pewno siedzi.
Ewentualne spory proponuję rozsądzać w Chivalry. Młot w głowę jest naprawdę przekonującym argumentem.
Marszałek Wojny
Można poszperać w necie - może gdzieś są jakieś rankingi w stylu "the most badass homm3 tournament map". I niech wygra najrandomniejszy:D
Szturmowy Marines
Ilość postów: 152
Ranger - zawsze szanuję swoich przeciwników, a przynajmniej staram się jak mogę ;P
Istnieją jakieś turniejowe mapy tak w ogóle?
Starszy szaman
Ilość postów: 494
Klasa: Ork
W sam weekend mogę mieć problemy jeśli chodzi o grę w turnieju. Tam gdzie będę router blokuje grę przez GameRangera. Może coś uda mi się wymyślić.
Tancerz ostrzy
Ilość postów: 5259
Klasa: Zabójca
No wszystko zależy od naszego organizatora - Bie-lu?
Poza tym, ciekawi mnie ilość rund, czy jakieś eliminacje, cokolwiek, czy po prostu siadamy, napieramy i potem zostaje only one, jak Lambert w Nieśmiertelnym.
[Dodano po 3 dniach]
Dobra, siłą rzeczy (i zniknięciem Biela) zostałem organizatorem turnieju. Nie do końca wiem kto się zgłosił, ale ilość rund i czegokolwiek ustalę dopiero jak dowiem się ile osób się pisze.
Szturmowy Marines
Ilość postów: 152
Trzeba Ci PM pisać ze zgłoszenie, czy wystarczy zwykłe "ja"?
Jak nie PM, to ja się piszę.
Marszałek Wojny
A więc zgłaszam się i ja! To jest mój okrągły 942 post!