A Lav... Widzę Lav w Ramparcie... Nie, nie grajmy z rampartem. Przecież ja nie zdzierżę dowodzenia elfami.
[Turniej] Heroes of Might and Magic 3
Ponownie postuluję pełny random, a jak to nie przejdzie, to "cytadela" dla wszystkich!
PS dalej nie mogę przeboleć tego, że "Tower" jest w polskiej wersji Fortecą, a "Fortress" Cytadelą
PS dalej nie mogę przeboleć tego, że "Tower" jest w polskiej wersji Fortecą, a "Fortress" Cytadelą
Widać wstyd im było (IM, tym IM!) wykorzystać tak fajną nazwę, dla tak "kijowatego" miasta. Stąd "Fortecą" nazwali "Tower"...
Bagnisko kijowym miastem nazywają tylko ci, którzy nie potrafią grać, tylko lamić. Ha. Ha. HA!
PS ja kiedyś lubiłem Inferno. Chyba wtedy, gdy pisałem maturę o motywie szatana w literaturze. Ale po tym jak mi nie poszło za dobrze postanowiłem poświęcić się bagnu. Dalej w nim jestem.
PPS Dlatego strzeż się, Rangerze, bo za punkt honoru wyznaczę sobie stłuczenie Cię przy pomocy bagna. I niech nikt mi w tym nie przeszkadza - chcę mieć solo z Rangerem (po angielsku: "bring me Solo"). Potem możecie mnie zniszczyć;p
PS ja kiedyś lubiłem Inferno. Chyba wtedy, gdy pisałem maturę o motywie szatana w literaturze. Ale po tym jak mi nie poszło za dobrze postanowiłem poświęcić się bagnu. Dalej w nim jestem.
PPS Dlatego strzeż się, Rangerze, bo za punkt honoru wyznaczę sobie stłuczenie Cię przy pomocy bagna. I niech nikt mi w tym nie przeszkadza - chcę mieć solo z Rangerem (po angielsku: "bring me Solo"). Potem możecie mnie zniszczyć;p
Ja też uważam, że cytadela jest całkiem fajnym zamkiem, ale nie lubię jej bo jest przeciwieństwem strongholda, który wymiata i gniecie wszystko i wszystkich. Craaag Haaaack!
A wiesz, Taju, że to bagno, które mam przy moim zamku, powstało z Twoich goblinów i orków?
No to masz bagno stworzone z zajebistości
- widzisz to u nas się robi ze stworami z bagna!
- widzisz to u nas się robi ze stworami z bagna!
Cytat
Stronghold wymiata śmieci z Erathii
Takie jak Twój zamek i nędzni bohaterowie!
- taką będziesz mieć minę jak nasze armie się spotkają i zostaniesz zmiażdżony!
When "Fortress" and Trzeci Kur is ashes, you, Ty, have my permission to die in the fire of Dragons! Ha! ha! ha!