Bzdury i bycza kaka, zwana bullshitem Zobaczymy, jak będziecie wyglądać, gdy zawita do Was Rashka lub Moandor przy odpowiednich okolicznościach "przyrody"
Bagnisko kijowym miastem nazywają tylko ci, którzy nie potrafią grać, tylko lamić. Ha. Ha. HA!
PS ja kiedyś lubiłem Inferno. Chyba wtedy, gdy pisałem maturę o motywie szatana w literaturze. Ale po tym jak mi nie poszło za dobrze postanowiłem poświęcić się bagnu. Dalej w nim jestem.
PPS Dlatego strzeż się, Rangerze, bo za punkt honoru wyznaczę sobie stłuczenie Cię przy pomocy bagna. I niech nikt mi w tym nie przeszkadza - chcę mieć solo z Rangerem (po angielsku: "bring me Solo"). Potem możecie mnie zniszczyć;p
Ja też uważam, że cytadela jest całkiem fajnym zamkiem, ale nie lubię jej bo jest przeciwieństwem strongholda, który wymiata i gniecie wszystko i wszystkich. Craaag Haaaack!
Stronghold wymiata śmieci z Erathii Dla mnie to najbardziej mierny i nędzny zamek w grze, choć dopuszczam możliwość, że po prostu szczerze go nienawidzę i dlatego nie doceniam