O to MOJA aktualna postać. A za nia moja kobitka, wierny dawca krwi:]
[TESIII] Screeny...
Nie mam:] Pożyczyłem dalekiemu (ode mnie) kuzynowi a wszystko (Morrek+Trib+Blood) ściągłem z neta:] A do takich zbroi jednak dodatki są potrzebne:]
Rince- Przeczytaj temat o Modach...Tam napisałem, że to plugin dodaje ją do gry. Ale zbroi nie:] Sam jej ją dałem:] Aby ją mieć trzeba mieć blooda i triba:]
Rince- Przeczytaj temat o Modach...Tam napisałem, że to plugin dodaje ją do gry. Ale zbroi nie:] Sam jej ją dałem:] Aby ją mieć trzeba mieć blooda i triba:]
Hehehe... Vamp, wiem że włócznia nie pasuje, ale jest bardzo przydatna przy mojej postaci.
Np. (akrobatyka ok 100, włócznia troche mniej) Jak mam za zadanie kogoś zabić a nie radze sobie to uciekam przed nim, wskakuje na jakąś wysoką skrzynie gdzie on nie może i atakuje go włócznią (bo włócznia ma dalszy zasięg rażenia ;p)
Głównie chodzi o to że włócznią można przeciwnika utrzymać na odlełość.
Np. (akrobatyka ok 100, włócznia troche mniej) Jak mam za zadanie kogoś zabić a nie radze sobie to uciekam przed nim, wskakuje na jakąś wysoką skrzynie gdzie on nie może i atakuje go włócznią (bo włócznia ma dalszy zasięg rażenia ;p)
Głównie chodzi o to że włócznią można przeciwnika utrzymać na odlełość.
Hmmm... Szczerze Vamp to to jest Mag Bitewny ;p A i tak to jest Dagon Fel Zmierzalem zabić nędznych nekromantów (tak myślalem). Tylko, ze bronili ich Książe Daedr i Dremora.... Nie byłoby problemu, gdyby nie towarzysząca mi kolesiowka z GW...
@Ekh - następne screeny pstryknę gdzieś na słońcu
Użytkownik Medivh dnia Oct 16 2005, 08:43 PM napisał
Hmmm... Szczerze Vamp to to jest Mag Bitewny ;p A i tak to jest Dagon Fel Zmierzalem zabić nędznych nekromantów (tak myślalem). Tylko, ze bronili ich Książe Daedr i Dremora.... Nie byłoby problemu, gdyby nie towarzysząca mi kolesiowka z GW...
[post="37009"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Aha, Mag Bitweny, to wiele tłumaczy;]. Nekromantę? Masz na myśli tego Sovilida Kruka? Ona ma fajną Maską Clavousa Złośliwego (tak się chya w PL zwała ta maska) bardzo dobra i dodaje 30 do osobowości:] Ale i tak lepszą i łądniej wyglądającym hełmen jest...nie pwoiem bo to nie na temat;]
Nie Sovilida. Idę zabić jakiegoś nekromantę z Vas dla GW. Ale na niego tez kiedyś zapoluję - Med
[Dodano po chwili]
mag.bmpI z magią i mieczem radzi sobie dobrze, zatem daję dwa screeny w wersji maga i wojownika... Osobiście wolę jednak walkę mieczem od czarów:)
mag.bmpI z magią i mieczem radzi sobie dobrze, zatem daję dwa screeny w wersji maga i wojownika... Osobiście wolę jednak walkę mieczem od czarów:)