Nie mam:] Pożyczyłem dalekiemu (ode mnie) kuzynowi a wszystko (Morrek+Trib+Blood) ściągłem z neta:] A do takich zbroi jednak dodatki są potrzebne:]
Rince- Przeczytaj temat o Modach...Tam napisałem, że to plugin dodaje ją do gry. Ale zbroi nie:] Sam jej ją dałem:] Aby ją mieć trzeba mieć blooda i triba:]
CO za pech...Popatrzylibyśmy na Twe genialne obrazki:] NO ale jakoś nikt nie daje...Nikt nie gra w Morrka czy może się wstydzicie?:] Nie no, dawać! Popatrzymy:]
Szkana zbroja...Najlepsza z lekkich:] Doskonały wybór. Jednak z włócznią to nie dobry pomysł no ale kazdy ma inne wyobrażenie rasy. Dla mnie Kotek to z któtkim ostrzem w włócznia to chyba dla Jaszczurki:]...No właśnie dzieki pluginom morrek staje się mniej nudny:]
kurde az mnie swedzi aby dodac zainstalowac spowrotem Morka i dodac moje zachowane mode z posyacia ktora przeszedlem Morka, triba i blooda ehhhh a jednak dyski 60 + 40 nie starcza .......
Hehehe... Vamp, wiem że włócznia nie pasuje, ale jest bardzo przydatna przy mojej postaci.
Np. (akrobatyka ok 100, włócznia troche mniej) Jak mam za zadanie kogoś zabić a nie radze sobie to uciekam przed nim, wskakuje na jakąś wysoką skrzynie gdzie on nie może i atakuje go włócznią (bo włócznia ma dalszy zasięg rażenia ;p)
Głównie chodzi o to że włócznią można przeciwnika utrzymać na odlełość.
A oto i mój Nord: zgodnie z konwencją odziany jest w kompletną, lodową zbroję, tarczę i hełm, w łapsku dzierży zaś Buławę Skalnego Barda. Ta panienka z tyłu to również Nordka - na imię ma Hilda. Nieźle macha mieczem i tańczy w wolnych chwilach .
heh ta born ktora trzymasz (tez ja mam) jest chyba najlepsza we wszystkich czesciach??a co do zbroi mimo iz nie jest najlepsza jest duzo warta i fajnie sie komponuje z zzzimnym klimatem Bloodmona
Moja postać jest na razie trochę niekompletna. Nosi prawy deaderyczny naramiennik, prawy deaderyczny karawasz, orkowy topor, helm z czaszki trolla, a reszta cesarska Kiedyś to zmienię ;]
Ha wojwonik będący wysokim elfem...Doskonałe połączenie Med! Pogratulowac orginalności...lub głupoty:] No ale kazdy robi co chce;] A nie narzekaj Ekh, całkiem dobrze widać. O ole się nie myle to ta wiocha to Dagon Fel (O ile to tak się pisze)
Hmmm... Szczerze Vamp to to jest Mag Bitewny ;p A i tak to jest Dagon Fel Zmierzalem zabić nędznych nekromantów (tak myślalem). Tylko, ze bronili ich Książe Daedr i Dremora.... Nie byłoby problemu, gdyby nie towarzysząca mi kolesiowka z GW...
Użytkownik Medivh dnia Oct 16 2005, 08:43 PM napisał
Hmmm... Szczerze Vamp to to jest Mag Bitewny ;p A i tak to jest Dagon Fel Zmierzalem zabić nędznych nekromantów (tak myślalem). Tylko, ze bronili ich Książe Daedr i Dremora.... Nie byłoby problemu, gdyby nie towarzysząca mi kolesiowka z GW...
@Ekh - następne screeny pstryknę gdzieś na słońcu
[post="37009"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Aha, Mag Bitweny, to wiele tłumaczy;]. Nekromantę? Masz na myśli tego Sovilida Kruka? Ona ma fajną Maską Clavousa Złośliwego (tak się chya w PL zwała ta maska) bardzo dobra i dodaje 30 do osobowości:] Ale i tak lepszą i łądniej wyglądającym hełmen jest...nie pwoiem bo to nie na temat;]
Nie Sovilida. Idę zabić jakiegoś nekromantę z Vas dla GW. Ale na niego tez kiedyś zapoluję - Med