tez mam nadzieje ze wygra Tusk bo innej osoby na stanowisko prezydenta nie widze, na Kaczynskiego nie zaglosowalbym z jenego ale waznego powodu mianowicie nie jest tolerancyjny a to duzy minus dla niego.........
niedawno jakies fagasy powiesili mi przed plotem jakies plakaty w tym tego gosta Korwina Mikke(mysle czy nie zerwac bo mnie za kazdym razem drazni jak ide i wracam ze szkoly)
Jeżeli Kaczor zostanie prezydentem, Lepper lub Giertych, to kupuję bilet w jedną stronę do Irlandii lub Szkocji ... A co do wyborów parlamentarnych, to szkoda gadać o tych partiach.
Lepper i Giertych nie mają szans, ale Kaczor.... Ten fajfus zrobił niezły krok. Przeprosił ludzi w dzień przed wyborami i już jego notowania podskoczyły... W kościele na czytaniu było coś w rodzaju:
"i dośięgnie go PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ"....
Czytań się nie wybiera... Co prawda było to wyrwane z kontekstu, ale wielu ludzi może to uznać za omen...
Dobiło mnie, że Lepper był 3. A co do zwycięstwa Tuska, to nie byłbym taki pewien. Różnica 6% to niestety niewiele. Mam nadzieję, że w drugiej turze będzie większa frekwencja i zablokują drogę Kaczyńskiemu. Jak nie, to bilety do Irlandii już są zarezerwowane
Z założenia jest tak, ze na drugą turę wielu osobom nie chce się iść... Mam złe przeczucie, ze wygra Kaczor, bo w większości będą głosować tzw. "babki kościelne".... Ale mam nadzieję, ze nie jestem dobry w przeczuwaniu
@Dany - frekwencja na pewno nie będzie wyższa, a raczej na 99% niższa... A te bilety to jakieś last minute poza sezonem?
eh oby jednak nie wygral bo w przeciwnym razie bede cial sobie zyly nawet jezeli wyjade (nawet z Wami) za granice to i tak dosiegnie nas TO JEGO Prawo i Sprawiedliwość ehhhh szkoda gadac....
Szokda, ze nie mogłem głosować Zagłosowałbym na Leszka Bubla :lol: Widział ktoś jego kampanię wyborczą? Lałem z niej z pięć minut. Ludzi tam bili się na miecze, on sam coś gadal, ze Żydzi byli zawsze przedstawiani jako myszy, a Polacy jako świnie Ogólnie masakra (na niego głosowała tylko rodzina )
A wiedziałem cholera, że Kaczor wygra ;( Na początku tygodnia miał 42%, a już w czwartek miał 48% W Warszawie nic nie zrobił, to w Polsce nic nie zrobi.... Chyba, że spowoduję wojnę z Rosją. Ech..........
Teraz to my będziemy mieli w Polsce Kaczogród. "Niech żyje IV Rzeczpospolita! - Ja, ja, mein Fuhrer."
Ja tam wolę Irlandię jako punkt docelowy, ale Szkocję też lubię.
Koniec sezonu na Kaczory.... Eee.... Dany słyszałem, że zabierasz mnie ze sobą ;p Kurde Tusk też nie miał genialnej kampani, ale lepsze byłoby mniejsze zło.... Ech... szkoda, ze Bubel nie wygrał ;p
ehhhhhh porazka, najwaznejsi ludzie w Polsce teraz to Kaczory
, slyszalem ze jak wybierano Kwasniewskiego to tez byla podobna sytuacja i Wałesa wygrywal procentami, lecze na koncu sie okazalo ze jednak Kwaśny wyral, wiec miejmy nadzieje..eh