Wybory Prezydenckie
tez mam nadzieje ze wygra Tusk bo innej osoby na stanowisko prezydenta nie widze, na Kaczynskiego nie zaglosowalbym z jenego ale waznego powodu mianowicie nie jest tolerancyjny a to duzy minus dla niego.........
niedawno jakies fagasy powiesili mi przed plotem jakies plakaty w tym tego gosta Korwina Mikke(mysle czy nie zerwac bo mnie za kazdym razem drazni jak ide i wracam ze szkoly)
niedawno jakies fagasy powiesili mi przed plotem jakies plakaty w tym tego gosta Korwina Mikke(mysle czy nie zerwac bo mnie za kazdym razem drazni jak ide i wracam ze szkoly)
Lepper i Giertych nie mają szans, ale Kaczor.... Ten fajfus zrobił niezły krok. Przeprosił ludzi w dzień przed wyborami i już jego notowania podskoczyły... W kościele na czytaniu było coś w rodzaju:
"i dośięgnie go PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ"....
Czytań się nie wybiera... Co prawda było to wyrwane z kontekstu, ale wielu ludzi może to uznać za omen...
ps. Dany możesz mnie zabrać ze sobą...
"i dośięgnie go PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ"....
Czytań się nie wybiera... Co prawda było to wyrwane z kontekstu, ale wielu ludzi może to uznać za omen...
ps. Dany możesz mnie zabrać ze sobą...
Z założenia jest tak, ze na drugą turę wielu osobom nie chce się iść... Mam złe przeczucie, ze wygra Kaczor, bo w większości będą głosować tzw. "babki kościelne".... Ale mam nadzieję, ze nie jestem dobry w przeczuwaniu
@Dany - frekwencja na pewno nie będzie wyższa, a raczej na 99% niższa... A te bilety to jakieś last minute poza sezonem?
@Dany - frekwencja na pewno nie będzie wyższa, a raczej na 99% niższa... A te bilety to jakieś last minute poza sezonem?
Szokda, ze nie mogłem głosować
Zagłosowałbym na Leszka Bubla :lol: Widział ktoś jego kampanię wyborczą? Lałem z niej z pięć minut. Ludzi tam bili się na miecze, on sam coś gadal, ze Żydzi byli zawsze przedstawiani jako myszy, a Polacy jako świnie
Ogólnie masakra (na niego głosowała tylko rodzina
)